moja sestra ma likalnik od remingtona pa je kr fajn..lepo zravna. sam js bi si kupla kodralnik sam mam prekratke lase mi nebi nič koristu. drgač pa a vete kovk je kaj povprečna cena za vredu kodralnik?
jz sm si jih s prejšnjim remingtonom likala na 200° C, pa si jih nism skurla...je bil pa sam likalnik en jajc, ker se mu je počas tista ploščica začela luščit, tko da tega remingtonovega sranja ne kupim več...kokr sm rekla, mam zdej GaMa ceramic ion, gor piše da je superhot 200° C in mam še zmer lepe lase
Kaj punce ve ste res zadovoljne s temi Remingtoni? Jaz sem imela 3 različne pa so je na čisto vseh po par mesecih začela luščiti zaščitna plast iz ploščic. Posebej na ravnalcu/kodralniku, ki je za moje mnenje res polomija.
Zato sem se odločila dati malo več denarja in sem si kupila profesionalnega od GA.MA. In sem res zadovoljna. Imam ga že več kot eno leto in še dela kot 1. dan.
Glede zaščite pa še ostajam pri Hot Glatt-u od Loreala
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.” ~ Mark Twain
^^ no evo, končno še ena imela sm 2 remingtona pa obema so se začele ploščice luščit in tega res ne privoščim svojim lasem...že tko likanje ni dobro za mal denarja, mal muzke, pr likalnikih to drži, zato sm si rajš kupla GA.MA pr frizerju in je razlika več kot očitna...