Ne, 2. rok vpisa na faks je od 20. - 30.8., vpišeš se lahko preko prijavnice, ki jo kupiš v knjigarnah ali pa preko neta, in sicer na strani univerze v ljubljani, mariboru oz. kamor se hočeš vpisati (samo na google napiši vpis, pa ti bo našel, nato pa malo pobrskej pa boš našla)
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Jst pa že zdej delam paniko, ker sem si za izbirno predmet izbrala biologijo in psihologijo in use na višjem nivoju Najbolj strah me je biologije ker je je nenormalno velik in mam filing da se bom sam ta predmet učila. Jo e imela katera to maturi? Naj me pomiri, da ni tako težka in ne bo tak hudo
Ja, biologije je res veliko, ampak če boš delala med šolskim letom pa na koncu šla vse skozi boš z lahkoto naredila. Za psihologijo pa nevem. Mislim, da tudi ni tako težko, ker itak pišeš eseje iz teme, tako da, če znaš govoriti ti bo šlo.
Odvisno je pa tudi kakšne mate kej priprave na šoli.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Hej,
jaz imam pa eno vprasanje. Pri matematiki (jesenski rok), koliko vam je prisla resitev duge naloge, presecisce dveh premic. lahko samo priblizno, men je tak cudn ulomek prisel, pa me zanima ce nism cist zgresila.
Hvala ze vnaprej.
Pozdravcek
Leilani. napisal/-a:Jst pa že zdej delam paniko, ker sem si za izbirno predmet izbrala biologijo in psihologijo in use na višjem nivoju Najbolj strah me je biologije ker je je nenormalno velik in mam filing da se bom sam ta predmet učila. Jo e imela katera to maturi? Naj me pomiri, da ni tako težka in ne bo tak hudo
jaz sem mela letos biologijo na maturi, pa sem jo 5 pisala, in ni tak grozno težko kot zgleda.. mi smo čez leto ponovili vso snov štirih let, pol pa sem se učit začela ene 4 dni pred maturo in sem brez problema vse skozi prišla.. ful pomembno je da greš skozi vse stare pole mature, kr so vprašanja vedno po istem principu, ona za obkroževat pa smo mi meli enih par skor identičnih ko v starih polah..
tak da ni panike
To see a world in a grain of sand and a heaven in a wild flower, hold infinity in the palm of your hand and eternity in an hour.
Jst sem imela oboje, biologijo in psihologijo. Biologijo se moraš pač redno učit, pri psihologiji je pa bolj loterija, če ti je všeč tema in ali zadeneš bistvo