Se kdaj pobereš?

Pomoč iz čustvenih stisk.
angel-ček
Sramežljivka
Sramežljivka

Se kdaj pobereš?

Neprebrana objava Napisal/-a angel-ček »

haj.sem čisto nova tuki...in čisto na tleh...saj veste tisto:jz ki sem se ločila zarad njega in on..poročen...še zmer...vse kar je reku,se je zlagal.rad me ma,ampak....seveda sem od samega začetka vedela da ne bo nč od tega...vseeno...nekako sem upala..sprejemala tiste drobtince njegovega časa z mano..že dolgo vem da je konc..poskušam brez njega...trudim se da tiste 2 leti pozabim..pa mi ne gre...res ne...je moja duša dvojčica..ki ŽE ma svojo dušo dvojčico..in 2 majhna otročka...KAJ SEM SPLOH MISLILA?..kakorkoli že...rekla sem da je konec..5 dni nazaj..bil je tiho..ene besede iz njega...še zdej ne...jz pa...umiram...mislim da se ne bom pobrala....zgubila sem vse zarad njega....zdej pa tudi njega...bo kdaj bolš????
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

U bistvu sploh ne razumem? ker si kar nekaj skupaj napisala...?? Mogoče malo pojasni: kdo je ločen? Kdo poročen? Kdo ima otroke? Whaaaat? :? da ti bomo lahko kaj pametnega svetovali...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ja kokr sm jst razumela, se je ona ločla zarad poročenga tipa, ki pa še zmer ostaja poročen, pa dva otroka ma. In da je zdj zaklučla to zadevo :nixweiss:
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Sej je čist logično napisano. Ona se je ločila zarad nekega poročenega moškega, on pa se zaradi nje ni. Lagal ji je 100/uro, ona ga še vedno ljubi, vendar je zvezo z njim prekinila.
Kako poznano. Ti pustiš fanta, oz. v tvojem primeru se ločiš od moža, on pa ti prej prodaja use mogoče laži, loči pa se seveda ne. Vedno me zaboli ko tkole berem kaj ženske vse verjamejo poročenim moškim, ki pa se NIKOLI ne ločijo. Po drugi strani pa sem jezna, da ne premorejo tolk zdrave pameti in logike, da moški ne bo kar tako zapustil svoje žene in otrok. Zakaj jo bi? Saj ima ženo IN ljubico.
Je pa velika svinjarija kar je naredil. Saj je verjetno že od samega začetka vedel, da se ne bo ločil in te samo vlekel za nos. In verjemi, da BO boljše. Definitivno. Samo čas rabiš. In potem boš šla z dvignjeno glavo naprej. Dokazala, da ga ne rabiš v svojem življenju. Takega lažnivca sigurno ne.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

No hvala za podnapise :D
Jst pa pravim da je zaje*ala že u štartu...da se je ločila zarad enga druzga tipa k je tut poročen...ljubezen k je bla na začetku prepovedana in tako že u štartu obosjena na propad. Zdaj je kar je. Je padla na trdna/relna tla. In bo treba požret ogromen cmok in it naprej...Ampak če ti bo kej u tolažbo...čas celu use rane. Itak da bo boljš. Nekega dne.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: se kdaj pobereš?

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

angel-ček napisal/-a:jz pa...umiram...mislim da se ne bom pobrala....zgubila sem vse zarad njega....zdej pa tudi njega...bo kdaj bolš????

To, da praviš, da si izgubila vse zaradi njega (predvidevam, da s tem, da si se ločila), te sedaj razsvetljujem s tem, da to ni res. Nič slabega nočem, ampak če pogledaš vse lepo od začetka... V tega moškega si se zaljubila ti, od svojega moža si se ločila ti - in tukaj ne vidim krivde na njem. Očitno vama z možem ni ravno štimalo, če si se bila zaradi drugega pripravljena ločiti od njega - najbrž bi do tega prišlo tudi v primeru, da tega moškega ne bi spoznala :? . Tako, da najprej znegiraj to trditev, da si zaradi njega izgubila vse.

Drugič, tudi če bi te on prisilil, da se ločiš, ti ukradel bajto, avto, vzel službo pa tako naprej... Še vedno ti ne bi vzel vsega. Imaš še vedno SEBE. Tako, da pomisli nase, spravi se v red, zaživi novo, lepše življenje brez njega. Začela si lepo - s tem, da si ga pustila :) .

Eno merico optimizma potrebuješ in ko ga dobiš, bo šlo navzgor.
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a branchy »

iluzija napisal/-a:
angel-ček napisal/-a:jz pa...umiram...mislim da se ne bom pobrala....zgubila sem vse zarad njega....zdej pa tudi njega...bo kdaj bolš????

To, da praviš, da si izgubila vse zaradi njega (predvidevam, da s tem, da si se ločila), te sedaj razsvetljujem s tem, da to ni res. Nič slabega nočem, ampak če pogledaš vse lepo od začetka... V tega moškega si se zaljubila ti, od svojega moža si se ločila ti - in tukaj ne vidim krivde na njem. Očitno vama z možem ni ravno štimalo, če si se bila zaradi drugega pripravljena ločiti od njega - najbrž bi do tega prišlo tudi v primeru, da tega moškega ne bi spoznala :? . Tako, da najprej znegiraj to trditev, da si zaradi njega izgubila vse.

Čist BTW ... Ko smo punce zaljubljene, smo sposobne ornk kikse delat ... Takrat se nam zdi vse OK, čez čas se pa tepemo po glavi. Tle nimamo kej.

angel-ček ... Sej bo šlo. Vse kar zdle rabiš, je čas in pa nekaj, kar te bo zaposlilo. Ne sedet doma pa se smilit sama sebi, poskusi čimbolj zaposliti svoje misli z drugimi stvarmi.
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Napaka že na začetku, da si se šla ločit zaradi poročenega moškega :wink:
Enostavno se sprijazni, sej boljšega konca tako ali tako nebi mogla pričakovat
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

branchy napisal/-a:Čist BTW ... Ko smo punce zaljubljene, smo sposobne ornk kikse delat ... Takrat se nam zdi vse OK, čez čas se pa tepemo po glavi. Tle nimamo kej.

No pa saj to... Srečno poročene ženske se običajno ne zaljubljajo v druge moške in nimajo kaj neumnosti počet z drugimi - neumnosti, zaradi katerih bi se potem sekirale za nazaj. Kot sem rekla - očitno jima je že v zakonu samem škripalo in se nima zdaj za nič sekirat, da je propadel. Poleg tega ločitev še vedno ni tako enostavna stvar, da bi se na vrat na nos šel ločit. Verjetno je morala dobro razmislit o tem.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

majaoko napisal/-a:Napaka že na začetku, da si se šla ločit zaradi poročenega moškega :wink:

če je človek srečen, se verjetno ne loči zaradi ene druge osebe...torej mislim, da je ločitev v tem primeru pozitivna...

sedaj je dekle/žena ostala brez goloba na strehi in vrabca v roki...ampak priletel bo drug ptič...

sicer pa...ko si na tleh, imaš možnost, da se od tal močno odrineš...zatorej ne pozabi se odriniti! :wink:
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

Yazmeen napisal/-a:Ja kokr sm jst razumela, se je ona ločla zarad poročenga tipa, ki pa še zmer ostaja poročen, pa dva otroka ma. In da je zdj zaklučla to zadevo :nixweiss:

Pa pomoje je tud tko ja. Drugače pa škoda časa s poročenim tipom.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

ah ja, kaj vse delamo (delajo), ko s(m)o zaljubljeni...

ne bom rekla, da ne razdiraj zveze in da pusti otrokom očeta. niti da si naredila napako, ko si se ločila. rekla bi samo to, da si prav naredila, ko si se ločila, očitno do bivšega moža ne čutiš kej veliko (če si ga varala pa sploh). če tale tvoj moški noče več svoje žene, se bo ločil, ne glede na to ali ga čakaš ti, ali pa ne. in, dokler ne stori tega, po mojem mnenju nimaš več kaj pri njemu za iskat...

in, kot so ti že svetovali - odrinise od tal, še so drugi ptiči, le trnutno jih ne vidiš I guess...
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Jochie napisal/-a:
majaoko napisal/-a:Napaka že na začetku, da si se šla ločit zaradi poročenega moškega :wink:

če je človek srečen, se verjetno ne loči zaradi ene druge osebe...torej mislim, da je ločitev v tem primeru pozitivna...

sedaj je dekle/žena ostala brez goloba na strehi in vrabca v roki...ampak priletel bo drug ptič...

sicer pa...ko si na tleh, imaš možnost, da se od tal močno odrineš...zatorej ne pozabi se odriniti! :wink:

mogoče ji je bilo z bivšim možem vredu, samo ko je spoznala tega in ji je pihal na dušo.... in se je zaljubila, če pa je bila tudi v prejšnji zvezi nesrečna, potem pa super za njo, da se ga je rešila
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

Edina dobra stvar tu je, da si mu rekla da je konec ...
Verjetno če bi svojega moža res mela rada (ga ljubila), ga nebi kr tak pustila najbrž, vem pa res ne kako je blo vajino razmerje...
Očitno te je mogu ta poročen tip ful prevzet in si zarad njega celo pustila vse za sabo... ja taki smo ljudje, delamo napake ko smo pod vplivom čustev ...

Ne butaj se zdej po glavi, ne sprašuj se, zakaj se ne javi, ker ne boš s tem nč naredla ... pravzaprav te bo sam še razjedalo ...

Zdej morš delat na sebi, mu ne pustit več blizu in gradit znova ... na sebi, na svojem življenju, na temu da se boš uprla takim mislim in da boš kasneje spet lahko ljubila...

to bi biu edini nasvet ki ti ga js lahko dam glede na tvoje besede!
Odgovori