Metoda umika ala coitus interruptus

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali ste že kdaj prakticirale metodo umika ?

Ne
169
44%
Da, uspešno
195
51%
Da, neuspešno
18
5%

Skupaj glasov: 382

xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Jaz takrat čutim največjo razliko, ko tipu že pride in ča ga ima potem še nekaj časa notri... Ko potem kondom ni več tako oprijet in prav čutim tisti končni del kondoma, napolnjen s spermo... :irre: Drugače pa mene tudi ne motijo kondomi.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Js tega ne prakticiram, ker sm raj sigurna, zato jemljem tabletke.
Nebi bla rada pr svojih letih mamica al pa kakšnga splava delala po nepotrebnem, če se pa lahko zaščitim.
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

Jst in moj sva to prakticirala kšn mesec kr s kondomom ni nobenmu pašalo za tabletke sm mogla pa čakat en mesec. Zgleda da sva prakticirala stvar uspešno kr ni posledic. Sm pa jst kr optimističn človek in hani tudi tko da sploh ni biu ne edn ne drugi na trnih kaj pa če pride bejbi.. : ) Vem, neodgovorno, sam tko je blo. zdej sm pa itak na tabletkah..
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Pri tej metodi je treba upoštevati tudi plodne in neplodne dni, da je uspešna. Seveda je pa veliko manj strahu, če to prakticiraš le po ovulaciji, ne tudi pred. :D
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

MsN napisal/-a:Potem sva midva verjetno zelo odpadniška, ker nobenega od naju kondomi ne motijo. In res ne lažem, ko rečem, da me seksom sploh ne čutim kondoma :) Zame ni razlike - razlika je na točki, ko moraš kondom pač nadeti in ne kar navaliti drug na drugega, razlika je, ker sperma po odnosu ne uhaja iz nožnice, razlika je, ker moraš kondom po odnosu sneti in zavezati ter odvreči - v občutku pa ne najdem niti ene razlike.

ti je mogoče res ne najdeš, tvoj fant pa zagotovo jo. mal drgač je namreč, če on čuti tebe in tvojo vlažnost neposredno kot pa čez lateks (še ne vem kako tanek in nežen or whatever). kar mam jst izkušenj s fanti, jih ravn to najbl napali, če tko rečem, ko direktno s kožo na penisu čutjo, da je nožnica iz minute v minuto dobrega seksa bolj vlažna. to je žal s kondomom no go. torej, ja, jst se zanašam na to metodo umika. kao bi mogu mislt tut na spb-je, ampak s kondomom res ni to to in v seksu s kondomom enostavno ne uživam, žal
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Js tukej ne vidm problema-pač vsak to počne/prakticira čist tuko kt mu paše, s kondomi ali brez, in pač se razlikujemo...
Midva mava kondom vedno, in do zdej ni blo nobenih zapletov, pasal je tko njemu kot men, sva se o tem pogovarjala kolk komu paše z ali brez kondomov, tko da pač pr nama je tko čist v redu, spet pr drugmu pa to ne pride upoštev :) . tko pač je.
Uporabniški avatar
_lala_
Sramežljivka
Sramežljivka

metoda umikanja

Neprebrana objava Napisal/-a _lala_ »

js to delam zdej en mesec :D
uspešno :D
zdej sm si pa kontracepcijske nabaula...za usak slučaj ...
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

^^ ne bit tko sigurna d je uspešno :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

men je taka metoda mal preveč igranje z usodo..ne zaupam vanjo..mam raj tabletke pa kondome pa še te lahk popustijo..tko d najbolj varn je abstinenca :D
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Pri meni seks brez zaščite pride v poštev le nekaj dni pred menstruacijo. Na srečo imam zelo točen ciklus.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

midva še nisva probala pa pomoje tudi raje ne bova riskirala. vem za preveč parov, katerim se metoda ni izšla. mogoče ko se mi ciklus spet uredi, tako da ne bom rekla, da nikoli ne bova tega počela.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

*frisko* napisal/-a:
MsN napisal/-a:Potem sva midva verjetno zelo odpadniška, ker nobenega od naju kondomi ne motijo. In res ne lažem, ko rečem, da me seksom sploh ne čutim kondoma :) Zame ni razlike - razlika je na točki, ko moraš kondom pač nadeti in ne kar navaliti drug na drugega, razlika je, ker sperma po odnosu ne uhaja iz nožnice, razlika je, ker moraš kondom po odnosu sneti in zavezati ter odvreči - v občutku pa ne najdem niti ene razlike.

ti je mogoče res ne najdeš, tvoj fant pa zagotovo jo. mal drgač je namreč, če on čuti tebe in tvojo vlažnost neposredno kot pa čez lateks (še ne vem kako tanek in nežen or whatever). kar mam jst izkušenj s fanti, jih ravn to najbl napali, če tko rečem, ko direktno s kožo na penisu čutjo, da je nožnica iz minute v minuto dobrega seksa bolj vlažna. to je žal s kondomom no go. torej, ja, jst se zanašam na to metodo umika. kao bi mogu mislt tut na spb-je, ampak s kondomom res ni to to in v seksu s kondomom enostavno ne uživam, žal

Če ti daješ užitku prednost pred varnostjo, potem pač daj. Z mojega zornega kota to pač ni vredno.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js še nikol nism in tud nikol ne bi prakticirala tega. Se mi zdi preveč neodgovorno, razn tega pa nočem živet v večnem strahu da kaj pa če se kej "zgodi". Že itak me mal panika zagrabi če mi kakšn dan menstruacija zamuja, pa vedno uporabljam kondome. Nikol ne bom razumela tistih, ki se greste take igrce. Pomoje niti ne razmišljate o posledicah, al pa pač vsega skup mogoč ne jemljete tak resno, ker veste da tud če se SLUČAJNO kej zalomi, vam še vedno ostane splav. Hm, konc koncev pa mogoč plačljiv splav niti ni bla tok grozn slaba ideja. Bi mogoč vsaj ktera neodgovorna glava 3x razmisnla, predn bi se šla seks brez zaščite. Pa ne me zdej napadat, to je pač sam moje mnenje. Ko eni se res obnašajo čist brezglavo, pol so pa celi bogi pa najbolj nesrečni, ko se kej "nepričakovanga" pripeti (v narekovajih zato, ker če seksaš brez zaščite, pa zanosiš, za mene niti ni tok zlo nepričakovano).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

No angel, se 100 % strinjam s tvojim razmišljanjem.

In dodajam lastno ugotovitev na omejenm vzorcu ženske populacije, s katero govorim o tovrstnih zadevah - večina teh, ki uporabljajo metodo umika sveto verjame, da se kakšna nezgoda njim pač ne more zgoditi, večina izjemno zaupa zadrževanju in umiku izliva svojega hani banija in kar nekaj teh punc nima pojma o predsemenski tekočini, skoraj vse pa si otrok ne želijo, zato so v primeru nesreče pripravljene oditi na splav. Obupno, če mene vprašaš, a omejenost nima meja.

Seveda govorim o lastnih izkušnjah, verjamem, da je ta metoda v primeru, ko bi otroka lahko sprejel, če se pač zgodi, manj nevarna, nikakor pa je ne prebavljam pri ljudeh, ki si otrok že v osnovi ta trenutek ne želijo pa se ne zaščitijo kako drugače, ampak zgolj z umikom. In potem se najde nekdo, ki reče, da seksa brez kondoma, ker kondom odvzema užitek. Tapravi argument, res :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

mi
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori