Ja, jaz imam tudi kakšne take izpade v stilu: "Saj boš vedno z mano?" On pa samo flegmatično: "Nehaj razmišljat o tem, kaj bo... Ti samo uživaj... saj veš, da te imam rad."

Hm, čakat na škorpijona, da bo prvi pokazal čustva?

To bi pa lahko čakala... Jaz mu rajši povem čisto vse, kar čutim, in ne pričakujem nobenega odziva... Potem pa še on reče, da čuti isto

Ker samo tako lahko slišim dovolj pogosto kaj čustvenega z njegove strani. Saj dostikrat potem doda še kaj svojega (in to zelo lepega), da ne bi samo ponavljal za mano.
Ja, jaz tudi ne silim več vanj glede določenih stvari... vsaj zadržujem se, da ne bi... Potem pa mi kdaj prekipi vse skupaj in ga napadem, on pa me začne tolažit, namesto, da bi se branil.
Po mojem bi se malo zamislil. Ker zdaj ve, da on vodi igro in da boš ti vedno vesela, ko bo prišel nazaj k tebi... Torej si misli, da to lahko počne. Tako pa bi bil v dvomih. Glede tistega, da se je strinjal... Mojemu sem enkrat rekla v prepiru, da bo boljše, če kar končava... Pa je rekel, da kakor hočem...

Po mojem s tem ne misli, da bi mu bilo veeno (moj je rekel, da mu nikakor ne bi blo), ampak samo to, da te ne bo silil v nadaljevanje zveze, če v njej nisi srečna. Aja, pa še to je... Izsiljevanja res ne marajo. Al je zveza po njihovih pravilih ali nič... Kompromisi ne obstajajo.