Najraje sem se prebijal čez zbirko Kapučino. Lahkotni romani za kratkočasenje. Prebral sem jih. Nekaj naslovov, ki bi jih rad izpostavil.
Panika - kot prva in edina D. Muck predstavi slovensko žensko Vero, njene tegobe v zakonu, z mamo, ljubimcem in neurejenim življenjem. Popolnoma slovensko
Za mojo malo - krasen roman, v katerem pisatelj govori o težkem življenju - vendar po izboru lika samega. Potuje po svetu, skozi prepletajočo zgodbo opisuje življenje, koga vse je srečal, kdo je umrl, kdo spet mu je rešil življenje, kje je spal, koga je dal dol in vse to z učenjem tujega jezika.
Jadran Krt pije kapučino - vsi, ki ste brali v mladosti njegov dnevnik, tole je poslastica. On je tridesetletnik s problemi. Alter ego mu je lahko B. Jones.
Ekstra deviško - angležinja si kupi nasad oliv v Italiji. Kaj vse mora pretrpeti, da pride do pridelkov... in okolica je ne sprejema. Polno zanimivih preobratov.
Navaden par - nekaj neobičajnega, drznega in predvsem lahkotnega branja. Kaj vse se zgodi, ko rečeš ne...
Osmi poverjenik - izmišljen otok na Hrvaškem. Skorumpirana politika. Kaj še želimo? Poletno branje na hrvaški obali hehe
To je na kratko vse, kar me je najbolj pritegnilo. Ostali naslovi v zbirki so tdi dobri. Vendar, so mi te najboljši.