Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
_bakterija_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _bakterija_ »

evo...še ena ki je čez noč ostala sama :cry: pa že zdaj ga tak pogrešam kaj še bo :cry:
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

_bakterija_, kaj pa je bilo? :knuddel:
Uporabniški avatar
_bakterija_
Sramežljivka
Sramežljivka

že dolgo sledim temi in jo prebiram.... nisem pa si mislila da bom tak hitro pisala v njo :cry: Razlagalka še sama nevem nekaj dni nazaj sem bla sitna zaradi netloga in od takrat je bil čuden :( danes pa dobim sms da sva lahko kolega če želim :cry:
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

Ej, pres**** fantje, kr nekaj si izmišljujejo. Namesto, da bi se pogovorili, razložili, kaj jih moti, se zaprejo v sebe in vse kar premorejo je butasti sms, da je konec. Seveda, se opravičujem tistim, ki so drugačni. Kaj pa, da bi se pogovorila, da ti pove, kaj, kako, zakaj? :knuddel:
Uporabniški avatar
_bakterija_
Sramežljivka
Sramežljivka

pogovor ja... na telefon se ne javi ne odpiše na sms :( kot da sploh nebi več obstajala :( nevem a je res tak moteče da ga prosim naj ne lazi tolko gor. hvala Razlagalka za pogovor pomga če ti svetuje oseba ko že ma nekaj za sabo :knuddel:
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Ajoj... kdo bi razumel moške, posebej takšne, ki se tako obnašajo. Poznamo podobno zgobdo _bakterija_. Moja sošolka iz srednje šole je imela fanta. Upala je trdit, da je on pravi. Na kar dobi en dan sms, da je konec. Svet se ji je sesu na 1000 drobnih koščkov. Veliko je jokala, danes pravi, da ga ignorira na celi črti (na žalost sta še sodelavca :roll: ). Tako da, če te sili jokat za njim, jokaj. Se boš boljše počutila. Res pravijo, da za moškim ni vredno jokat, a to v tistem trenutku pomaga. Nekega dne se boš pa smejala temu, da si jokala za njim. Pa še sama boš prišla do ugotovitve, da res ni bil vreden ene same tvoje solzice. Ignoriraj ga... Izbriši ga iz svojega življenja (msn, telefon, vse). Prej ga boš prebolela. Meni je to pomagalo, ko me je bivši zapustil (imel pa je toliko "jajc", da mi je povedal na 4 oči).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
_bakterija_
Sramežljivka
Sramežljivka

hvala enako.. teden nazaj si sploh nebi mislila da bo do česa takega prišlo :( daje me jeza in žalost obenem. ne gre mi v glavo da je lahko tak strahopetec in mi po 2 letih naredi to prek sms-a. hvala za nasvete jih bom upoštevala čeprav boli. vem pa tudi da ni vreden sekiranja in solz po tem kaj je naredil.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

Pa 2 letih...samo jaz pa mislim, da to ni kr neka zamera.Ne moreš človeka po 2 letih vrečt na ignor, ne moreš. Mogoče pa se bo ohladil. Drži se. Ne obupaj. Za vsakim dežjem posije sonce. :knuddel:
Uporabniški avatar
_bakterija_
Sramežljivka
Sramežljivka

nekaj časa ga bom pustila na miru pol pa upam da bom dobila kako pojasnilo ko se vse umiri :( more bit tolko človeka v njem da se normalno pogovori... nevem no :? hvala ti za lepe besede :knuddel:
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Iz vsake negativne izkušnje potegnemo nekaj pozitivnega in se kaj naučimo. In vsaka stvar je za nekaj dobra. Zdaj bo za tem fantom prišel drugi, še boljši in ti boš z njim še bolj srečna.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
_bakterija_
Sramežljivka
Sramežljivka

te besede mi zdaj ko sem v takem stanju zelo pomagajo zato hvala tudi tebi. ne morem vrjet da se mu zdi dovol po 2 letih mi poslat sms da sva lahko kolega če hočem to :(
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

_bakterija_ napisal/-a:te besede mi zdaj ko sem v takem stanju zelo pomagajo zato hvala tudi tebi. ne morem vrjet da se mu zdi dovol po 2 letih mi poslat sms da sva lahko kolega če hočem to :(

Koliko pa sta stara?
Uporabniški avatar
_bakterija_
Sramežljivka
Sramežljivka

17 pa 24 vem ja kar velika razlika samo je vse štimalo do zdaj brez kakšnega koli večjega kreganja :(
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

_bakterija_ napisal/-a:17 pa 24 vem ja kar velika razlika samo je vse štimalo do zdaj brez kakšnega koli večjega kreganja :(

Ti si 17? Ampak on bi pa lahko bil glede na svoja leta malo bolj zrel.
Uporabniški avatar
_bakterija_
Sramežljivka
Sramežljivka

jaz sem 17 ja... maš prav ja nevem kaj je zdaj to kar naeenkrat vedno je bil ok vse se je dalo zmenit z njim :( zdaj pa se obnaša huje kot 10 letnik :cry:
Zaklenjeno