Pontifex Maximus napisal/-a:Adijo pa zdrava ostaniiiiii....
addie napisal/-a:Po enem mesecu pa ja komaj čakaš, da vidiš svojega fanta/punco, sploh pa se vsaj večkrat na dan slišiš.
Sama sem trenutno ravno en mesec s fantom in si sploh ne predstavljam, da se ne bi vsak dan slišala. Ker veliko dela, se vsak dan pač ne moreva videti, zato pa komaj čakam tiste dneve, ko se vidiva in sva skupaj.
Mempxis napisal/-a:Najprej en Lep Pozdrav… Zanima me vaše mnenje o mojem t.i. problemu… S punco sva skupi malce več k mesec in pol, v tem času sva se do sedaj videle pomoje,da vsega skupi ene 6-7x in še to le po 2-3h.. Sej vem,da nekateri zdej mislite,da to pa ni kej takega ja pa vam jz povem da je glede na to da sva le ~17km narazen…Res je,da jz hodim v službo in delam ruski turnus ampak k mam fraj bi se pa ja lahko videla in preživela celoten dan ne pa samo par uric ampak ne očitno so ji kolegi bolj pomebni saj ima za njih več časa… Npr. kadar imava šanco da bi se vidla ona nikdar nima avta tko,da morem stalno jz do nje pol pa parkrat slišim kak je šla po enga kolena na železniško postajo pa da je ona pelala ven žurat pa sem pa tja pa a za tist pa ma avto očitno… In tuki se še ne ustav npr učeraj sem šel s kolegico ven na pijačo pa se mal zavleklo k se dolg nisva vidla in sem ji pač danes povedal ( razlog,da ne bo kter njen kolega izjavu,da jo varam ),da sem bil s kolegico in se je že slišalo v njenem glasu tisto lubusumje in takoj je ratala tečna ( like v stilu,da ji je tak vseeno, čeprav ji ni ) in pol še tko by the mim uprašam, če se bova danes kej vidla in mi prbije nazaj,da jo je minlo… Pa jz ne vem al se to sploh splača neki packat al nej use skp zabrišem nekam… k tiste njeje trme pa tečnobe mam že pol kufer… kot sem že napisal pogovor odpade k je takoj kregarije…Ali pa sem jz mogoče zrel za psihiatra ?
exdancer napisal/-a:js pa na to mal drugač gledam..... zakaj bi ona mogla po enem mesecu pa pol odslovit kolege in kolegice in se družit samo s tabo? to je čist posesivno in sebično od tebe.
mogoče pa takrat, ko je hotla pridt do tebe, res ni mela avta. zvečer ga je pa dobila in je šla s kolegicami ven, ker je bila pač že prej zmenjena.
se mi zdi, da si bolj ti želiš to punco priklenit nase in da mora ves svoj prosti čas preživet s tabo. težko je uskladit vse kolege, kolegice, fanta, službo itd.
mislm da bi mogla vidva tole vajino zvezo vzet mejčkn bolj na izi in uživat v skupnih trenutkih k so vama dani. zakaj sitnarit že na začetku? to kokr vidš vodi samo v kreganje in na tak način vama ne bo zneslo.
se strinjam, da ni treba, da se trudiš samo ti... ampak mogoče si pa preveč navalil in se malo odmakni, da bo punca lahko zadihala. mene tudi odbije, pa se mam lahko še tako supr s tipom, če me hoče nonstop kontrolirat in začne z izjavami, zakaj si njega lahko peljala, mene pa ne... to je otročje.
če te bom želela in imela možnost peljat, te bom.
definitivno pa najprej ti v svoji glavi razčisti, a si sploh še želiš bit z njo?
ker izjave v stilu.... mi jemle dragoceni čas za avanturce.... pa čeprav je blo mišleno kot hec, povejo marsikaj o tvojem odnosu do nje. če si sploh sposoben na tako šalo pomislit, bi js rekla, da ona ni tista s katero se hočeš ti spustit v resno zvezo.
Mempxis napisal/-a:Tuki se ne strinjam popolnoma s tabo ker ji nikol nisem očital,da je tok časa s kolegi in kolegicam pa če je kerga kam pelala al pa kej to sem obdržal zase pa si raje mislil svoje... Pa ne hodi u službo ampak ima počitnice čist tko by the mim.. Torej po tvojem je ok če je cele dneve s prijatelji in s t.i. tipom vidi 1x na teden za 2h ker potem je spet zmenjena s kolegi ? Če pa je v mojem primeru tko je pa vsa neka užaljena pa tečna...
Uglavnem men se ne lub več s tem ukvarjat i to je to...
Lp!