Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

ma men je blo težko.smo mel tok zajebana uprašanja, da sm šla 10x brat uno zgodbo.pa dve nalogi nism rešila.. :? pa interpretacija, še zdj ne vem kko ugotovt v katero obdobje spada določen odlomek.drgač sm pa itaq nakladala, tko da pomoje bo :)
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

faaaaaaaaaaaak jst nism mela blage pr mat :cry: :cry: mi je bla 100x težja kot spomladi :cry: ene logaritme si mogu risat pa sami sfukani grafi! ooooooh :cry: :cry:
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

zame je bla lani matura najbolj stresno obdobje, ful sm se sekirala, na koncu pa se mi je fajn izšlo :D
tko da vsem, ki jo zdej delate, srečno :D
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

love18 napisal/-a:faaaaaaaaaaaak jst nism mela blage pr mat :cry: :cry: mi je bla 100x težja kot spomladi :cry: ene logaritme si mogu risat pa sami sfukani grafi! ooooooh :cry: :cry:

Lol js se sploh nism spuščala v to nalogo, ker sploh nism vedla kak se je lotit - logaritmi mi niso nikol šli.
Sicer je bla pa matematka tk tk.. neki srednjega no. Najbol sm jezna nase, ker sm zajebala prvo nalogo, ki je bla res najnajnajlažja možna, sam zto ker sm bla površna. :evil:
Drugač pa upam na najboljše, na pozitivno. :D Upam da bom še pri ustnem nabrala čimveč. %.
Aja sam neki me še zanima - a so vsi trikotniki v rombu enako vlki al ne - mislim če gledaš trokotnike, ki ''nastanejo'' pri diagonalah? :D
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

^cherry^ napisal/-a:
love18 napisal/-a:faaaaaaaaaaaak jst nism mela blage pr mat :cry: :cry: mi je bla 100x težja kot spomladi :cry: ene logaritme si mogu risat pa sami sfukani grafi! ooooooh :cry: :cry:

Lol js se sploh nism spuščala v to nalogo, ker sploh nism vedla kak se je lotit - logaritmi mi niso nikol šli.
Sicer je bla pa matematka tk tk.. neki srednjega no. Najbol sm jezna nase, ker sm zajebala prvo nalogo, ki je bla res najnajnajlažja možna, sam zto ker sm bla površna. :evil:
Drugač pa upam na najboljše, na pozitivno. :D Upam da bom še pri ustnem nabrala čimveč. %.
[
Aja sam neki me še zanima - a so vsi trikotniki v rombu enako vlki al ne - mislim če gledaš trokotnike, ki ''nastanejo'' pri diagonalah? :D
[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]

ja jst tut nvem če sm prou odstotek zračunala..a mrbit veš kak je rezultat?
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Am odstotka sta 20, pa 60. Js sm pa dala 70, ker sm misla da je 26 praštevilo, ker js budala nism pogruntala, da se deli z 2 pa 13. Sej nevem ka sm sploh razmišljala. Za ustrelit, res. :unknown: :steinigung:
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

^cherry^ napisal/-a:Am odstotka sta 20, pa 60. Js sm pa dala 70, ker sm misla da je 26 praštevilo, ker js budala nism pogruntala, da se deli z 2 pa 13. Sej nevem ka sm sploh razmišljala. Za ustrelit, res. :unknown: :steinigung:

hehe a veš da sm isto napako nardila :cry: sm vidla da ni deljivo s 3 in sm ga kr direkt pod preštevilo dala..grozn no :cry: pa še odstotke sem šla narobe računat..tku da mam vseen use narobe :cry: tuuk sem jezna..najbol osnovne naloge nism znala rešt! aja kok se pa dobila stranico b pri tistem rombu? jst sm mnde 13 al kok..
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Sej ti pravim, čist tumač površne. :evil:

Am če misliš stranico a, sm jo js dobila 15 al kolk že. Sam sm zajebala potem pri ploščini neki, ampak upam da bo prav kolkr tolk.
A si računala vrjetnost?
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

men je bla tut mata težka dons.prov lahko bi kkšn plonk nardila, kr smo mel čist bedno komisijo, skor nč niso gledal k smo pisal :D jutr pa še ustno, upam da bom še tm dost točk dobila, da nardim to. :?
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

^cherry^ napisal/-a:Sej ti pravim, čist tumač površne. :evil:

Am če misliš stranico a, sm jo js dobila 15 al kolk že. Sam sm zajebala potem pri ploščini neki, ampak upam da bo prav kolkr tolk.
A si računala vrjetnost?

ja neki sm računala..sam nvem če bo ke prov..sm si mal zmišlevala..mi ta snov ne štima lih..tko da se je tut učila nism..rezultat sm pa mnde 0.5 dobila..kar je vrjtno narobe..pa ti? am..kaj pa pri zadnji nalogi..kako si tiste meje označla? pi/3,pa 0..? jst sm kr ugibala pa sm dala pi/3 zgoraj, 0 pa spodaj...rezultat sm pa spt kr neki dobila..

aja še neki:) a je kera površino prizme zračunala?
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Js sm tud dala pi/3 zgori, 0 pa spodi, pol sm pa kr neki prestavlala po svoje, tak ko se mi je zdel. :D
Vrjetno sm js dobila 24, sam je zihr narobe, ker sm tud kr neki po svoje.

Js sm računala površino prizme in pride okrog 2500 al kolk že- S tem da sm js SPET mal zarila ampak dobr. :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ma kdo link kje se vpišeš v 2.rok za faxe?
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Mene full skrbi dans angleščina...jaz neznam teh prošenj pa tega :cry:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

~NIA~ napisal/-a:ma kdo link kje se vpišeš v 2.rok za faxe?

A ni šlo to že mimo?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Ne. Na vpišeš se lahko do 20-30. avgusta.

~NIA~ evo link: http://www.vpis.uni-lj.si/ pa tm na levi strani klikn prijava in si tm:).
Zadnjič spremenil ŽuŽa, dne 27. Avg. 2008 11:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Zaklenjeno