h3x0r89 napisal/-a:Jaz nevem ampak, ko vidim en dober pretep med ženskami mi je prav všeč.
Po napisanem sodeč, bi rekla, da si ened unih _____, ki žvižgajo in navijajo in snemajo, ko se punce lasajo, namest, da bi jih dali narazen.

h3x0r89 napisal/-a:Jaz nevem ampak, ko vidim en dober pretep med ženskami mi je prav všeč.
*purple* napisal/-a:bucka_* napisal/-a:zgleda nimaš dovolj moči in samozavesti da bi z njo opravla z pogovorom, pol se pač nad žensko spustiš z pesmi.. to zame delajo sam slabiči ki se ne morjo z enim pogovorom zmenit..
ok glede raznih bedarij se tud jst strinjam, da se je neumnost kloftat.Ampak povej mi bucka, kaj pa storiš ko te nekdo zalezuje dve leti, piše po stenah neke wonabi grožnje o tebi, te kliče dnevno stokrat na telefon in ponoči, ti grozi, da te bo ubila ker si ji speljala tipa katerga ji sploh nisem (pa tud če bi ga ji, so fuking what sej nista bla skupej!), ko naperi nate polovico družbe in polovica isto dela (razlog je biu speljan tip po njeno), ko ti na mobitelu rečejo, da morm poklicat policijo če hočem da ji bloknejo telefon, ko ti policaj reče, da bo mulo že enkrat minilo in da trenutno ne more nič, ko ti nekdo pošilja pisma in grozi, ko zamnješa pet številk pa svako zvoha...Mislm nevem, s pogovorom, z grožnjami nazaj ne ničemer se ji ni dalo dopovedati ama nič!In ko sem jo skloftala, ko je šla s krvavo glavo domov, takrat je bil pa mir.in verjamem, če tega nebi nardla, še zdej nebi imela mira!
včas se ti pač film strga in nimaš kej.
sem proti ansilju,proti vsakodnevnim blesavim pretepom sredi ljubljane i vsem podobnim, ampak razumem pa tud človeka, da mu zna prav zares počt živc.In v te primeru si je gospodična čist sama kriva.nima ona men kej grozit niti kej druzga niti kait moj prebljubi mir!
In ja je šlo več kil na manj, ampak kaj me briga, dost sm trpela dve leti in poslušala njene kuzlarije