Kdaj ste se začele ličiti
- andrejav88
- Komunikatorka
- trepalnica
- Debatorica
js sem 16 pa uporabljam sam maskaro, pa še to ne skos. pač tk za vn pa to. pred ene dvema letoma pa sem mela vlk mozoljev pa sem se tu pa tam z pudrom v prahu malo, če so mozolji preveč napadli
drgač pa zdaj nikol ne uporabljam pudra in sm tk ponosna na to da mam dost lepo kožo..še sreča k se mi nebi dalo prej vstat da bi se naličla

drgač pa zdaj nikol ne uporabljam pudra in sm tk ponosna na to da mam dost lepo kožo..še sreča k se mi nebi dalo prej vstat da bi se naličla

-
- Cosmopolitanka
- Miss September
- Debatorica
v prvem letniku sem začela uporabljat barvico za oči..pol pa je tud prišla na vrsto maskara pa senčila(nekoliko kasneje), puder pa nekje v drugem letniku, sam sem ga ful malo uporabljala dokler ga nisem popolnoma izključila, nekak mi ni posebej dišal..
zdaj ga uprabljam le ob kakih res posebnih priložnostih npr. nazadnje sem bila napudrana na maturantskem plesu.
drugač pa uporabljam zdaj samo barvico in maskaro (senčilo pa je tud bolj tko..kokr kdaj)
zdaj ga uprabljam le ob kakih res posebnih priložnostih npr. nazadnje sem bila napudrana na maturantskem plesu.
drugač pa uporabljam zdaj samo barvico in maskaro (senčilo pa je tud bolj tko..kokr kdaj)
jst sem se pa začela konec 8.razreda, sam bolj za kakšne posebne priložnosti
Pol pa 1. letnik sam maskara&barvica, pa včasih mal pudra, zdej pa kokr mi zapaše, večinoma puder,barvica,senčilo,labello,maskara in to je to
Zlo je pa odvisno od dneva kaj dam na obraz, včasih se mi res nič ne da, pa sam napudram kritične predele, ko mi pa zapaše, pa začnem ustvarjat

Pol pa 1. letnik sam maskara&barvica, pa včasih mal pudra, zdej pa kokr mi zapaše, večinoma puder,barvica,senčilo,labello,maskara in to je to

Zlo je pa odvisno od dneva kaj dam na obraz, včasih se mi res nič ne da, pa sam napudram kritične predele, ko mi pa zapaše, pa začnem ustvarjat