koliko vas ima podobno mnenje?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

koliko vas ima podobno mnenje?

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

drage cosmopolitanke!

Jaz sem naredila en majhen "research" in bila zelo razočarana. Revija cosmopolitan in seveda forum, nas dnevno filata z nasveti, kako biti najboljša, popolna, in oh in sploh do svojega moškega. Kako ga razvajati, kako ga presenetiti, kako ....

Na tem forumu imamo odprte teme ... čustva, ljubezen in sex, vse o moških ... medtem ko moški forumi kot so Playboy in men's health imata zgolj temo SEX .... potem pa avtomobili, tehnika itd.... nič pa kako ravnati z žensko itd... še ljubezen ni napisano zraven teme sex... tukaj imamo še te vsaj napisano ljubezen in sex.

Ne bom zdaj krivila, da je za mojo zvezo odgovoren forum in te revije, ampak moram pa rečt, da velikokrat sem zaradi stvari, ki sem jih tukaj prebrala, preveč pričakovala od svojega fanta, sama pa se trudila, da bi bila "popolna" in bila nesrečna, ko mi je kaka stvar spodletela...

Je še kera, ki deli podobno mnenje?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

se strinjam, sem isto tudi sama opazila. :P tud za moske bi lahko bilo vec nasvetov, clankov itd.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

linkica napisal/-a:se strinjam, sem isto tudi sama opazila. :P tud za moske bi lahko bilo vec nasvetov, clankov itd.

Jz za Mojga vem, da tud, če bi mu nekdo na glas brau ne bi poslušu. Ok, mogoče pretiravam. Poslušu bi z enim ušesom in pr drugem bi šlo vn. Moj se ravna po načelu: Jz zase vem najboljše ( in posledično to tud zame ).

To pomeni, da je lahko nevem kakšna raziškava o "globokih" pogovorih in nevem kolko dokazov, da to je dobro za človeka, on bo še vednu drsou svojo naprej.

Učasih bi ga najraj Slika . . .
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Cranberries
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Cranberries »

Tudi jaz se čist strinjam z linkico..
Ti moški forumi so dotalka suhoparni. Ped nekaj časa sem pogledala na enega izmed njih in je samo na eno k neki vprašanje par objav.. Moški sploh niso taki forumaši na teh forumih od raznih njim namenjenim revijam, kot ženske..[/quote]
ovnica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ovnica »

jaz sem istega mnenja. Za moške je definitivno premalo nasvetov, kako nas naj oni presenetijo, ne samo v postelji, ampak nasploh se naj raje ozrejo še na naša čustva, osebnost, naj tudi oni nas razvajajo tako kot me njih.

Sama sem namreč prebrala ogromno člankov kako ga zmasirat, erotična masaža, in drugo, na koncu pa ko sem mu predlagala če ga zmasiram, pa reče, da njemu to ne paše :?
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

hehe srčica*, se čisto strinjam s tabo, da povprečen moški veliko manj razmišlja o stvareh kot so ljubezen sex čustva, ali pa je o tem pripravljen bolj malo govoriti, kot me ženske. ne vem, ali je to dobro ali slabo, vem pa, da ženske velikokrat pretiravamo in se zatekamo na kozmotu podobne forume, namesto da bi se zatekle k nekomu iz resničnega sveta, kaj šele k osebi, ki je povzročila naš problem. forum zna bit koristna zadeva, ampak če ocenjujem po sebi, lahko rataš od tega kar hitro odvisen. npr prideš domov in te zanima če je kakšna nova tema, če je kdo odgovoril na tvoje vprašanje ali kaj komentiral. ker smo si ljudje različni, pride do različnih mnenj in kaj hitro nam kdo stopi na živec. nato se po možnosti še cel dan jezimo na dotičnega osebka in na bedarije, ki jih piše po forumih. ker pogovori niso neposredni, nam lahko čekiranje foruma vzame kar dosti časa, in niti ne pomislimo ne, da bi lahko ta čas preživeli drugače, morda bolj koristno.

in pa kot pravijo.. the grass is always greener on the other side. ampak ko spoznamo to drugo stran, ni vedno boljša in lepša kot naša. vsaka sama zase ve, kakšen je njen partner in če je zadovoljna v zvezi, v kateri je. tale kozmo forum te včasih kar spravi v depresijo, ko prebereš kako perfect tipe imajo nekatere. ampak mislim, da je treba jemati take stvari z rezervo, saj je lahko tvoj fant še bolj perfect od drugih, predvsem pa je važno, da je perfect zate. in da to ugotoviš, ne rabiš nobenega foruma.

no, pa lep pozdrav!
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a keri »

Jaz sem imela eno obdobje, ko sem bla mal zgubljena.....kar se ljubezni tiče in sem veliko prebirala ta forum in iskala odgovore na vprašanja ki sem si jih zastavljala, ko mi kaj v vezi ni štimalo.

in dostikrat sem res dobila odgovor oziroma je kaka punca napisala kaka tak post, ki mi je dal ful misliti in potem sem na veliko razglabljala ali je tudi moj fant tak, ali je tudi on tako mislil ko je rekel to ali ono....in sem kar neke scenarije delala.....račune brez krčmarja sem kasneje ugotovila. Zdaj še vedno preberem vsako temo ampak kar se ljubezni tiče iščem odgovore samo pri svojem fantu ker je vsak človek in vsaka veza poglavje zase.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

srčica*, mislim, da nekateri moški mislijo, da niso več mačoti, če se pogovarjajo o ljubezni...Še posebej v javnosti...In je res prava škoda, da so marsikateri takega mnenja. Splošno (mačovsko) naj bi veljalo, da so moški pravi dedci v postelji in naj ne bi izkazovali svojih čustev...Žalostno...

Pa še glede nasvetov...Eden drugemu ne bojo dajali nasvetov glede lepše zveze, ker to ni "in" (naj ne bi blo). Nasvet (če ga želijo) lahko preberejo v kakšni ženski reviji, kot npr. Cosmopolitan, ki ima v vsaki št. eno stran samo zanj, v tokratni št. je imel kar nekaj strani zanj... Če želi...
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

točno tako punkie_, ti si moje misli še lepše izrazila. Po mojem številu postov, sem že dobesedno odvisnica. Forum je zame postal ena slaba razvada, kot recimo kajenje. In tako kot si rekla.... sama berem temo... najlepša stvar, ki jo je naredil za vas in potem padem v depresijo - moj še tega ni naredil zame... ampak na srečo se potem spomnim stavka: če te ne ljubi tako kot si želiš, še ne pomeni, da te ne ljubi z vsem srcem... in se potolažim s tem...
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

MilkyWay napisal/-a: Cosmopolitan, ki ima v vsaki št. eno stran samo zanj, v tokratni št. je imel kar nekaj strani zanj... Če želi...

saj to je to... moj je mnenja, da so to same nkoristne zadevščine... je imel cosmota pred nosom, je obrnil eno stran pa rekel eh brezveze... Sama pa sem že dobla nasvete kot so... preberi rajši kako pametno knjigo, kot pa da tako zapravljaš čas...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

srčica* napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a: Cosmopolitan, ki ima v vsaki št. eno stran samo zanj, v tokratni št. je imel kar nekaj strani zanj... Če želi...

saj to je to... moj misli, je mnenja, da so to same nkoristne zadevščine... je imel cosmota pred nosom, je obrnil eno stran pa rekel eh brezveze... Sama pa sem že dobla nasvete kot so... preberi rajši kako pametno knjigo, kot pa da tako zapravljaš čas...

Moj je pa kr vesel, ko berem Cosmo :D . Pa še sam ga z velikim veseljem vzame v mojem nabiralniku (včasih še pred mano) in prelista... Pa hodi z njim po celi hiši, ker hoče on prvi zvedet vse, kar se bo novega dogajalo v postli :D
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

hm že že... ampak vidiš... opet v postelji :( ... kaj pa naše druge želje?... se mora res vse vrtet okoli seksa?
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: koliko vas ima podobno mnenje?

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

srčica* napisal/-a:Ne bom zdaj krivila, da je za mojo zvezo odgovoren forum in te revije, ampak moram pa rečt, da velikokrat sem zaradi stvari, ki sem jih tukaj prebrala, preveč pričakovala od svojega fanta, sama pa se trudila, da bi bila "popolna" in bila nesrečna, ko mi je kaka stvar spodletela...

Je še kera, ki deli podobno mnenje?

Moraš malo v glavi glede tega imet pošlihtano - vse, kar pravijo mediji (v tem primeru kozmočlanki in forumi) je precej subjektivno. Vsak se mora zavedat, da je vsak človek individuum in po tem sklepat, da je tudi vsaka posamična zveza zgrajena na svoj način in tudi funkcionira na svoj način. Že splošno znano je, da se je treba ravnat po sebi, vsak zase ve, kaj je zanj najboljše. Nikakor ne smemo hoditi po korakih od 1 do 10, ki jih je spisala roka neke novinarke v trenutku navdiha.

Priznam, tudi meni je kdaj kak nasvet prišel prav, ampak nikoli ga pa nisem vzela za "tiptop, to bo to!". Vedno sem ga prikrojila in naravnala na dano situacijo. Še prej pa sem sklepala po sebi - kakšen človek sem jaz, kakšen človek je on, kako bova oba reagirala na to. Nikoli ne smeš iti po točno zacahnani poti, ki jo daje določena revija. Ustvarit si je treba neko lastno popolnost - kjer si popolna ti in kjer je popoln on. Do tega prideš v glavnem s poslušanjem sebe (in njega? - če že govorimo o zvezi).

Sem pa opazila, da tudi jaz včasih stremim v neko določeno popolnost, ki si jo ustvarim v lastnih iluzijah in ko se mi stvar ne uresničuje, sem čisto paf in na tleh in razmišljam o koncu vsega tega. Ja, le zakaj? Mogoče bi bilo pa luštno, če bi jaz svoje kriterije majčkeno omilila ali pač na novo sestavila?

Zakaj moški nimajo svoje teme o ljubezni? Verjetno je odgovor v razliki strukture mišljenja med spoloma :) .
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

srčica* napisal/-a:hm že že... ampak vidiš... opet v postelji :( ... kaj pa naše druge želje?... se mora res vse vrtet okoli seksa?

Ja, je že neki tudi na tem :) . Tipi ne bojo poslušali moških nasvetov ala Kupi ji rožo, Podari ji darilo, Pelji jo na večerjo...

Prej bojo poslušali ženske prijateljice in od nje prej dobili koristne informacije, kot pa da bi za mnenje povprašali moške...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

srčica* napisal/-a:

saj to je to... moj misli, je mnenja, da so to same nkoristne zadevščine... je imel cosmota pred nosom, je obrnil eno stran pa rekel eh brezveze... Sama pa sem že dobla nasvete kot so... preberi rajši kako pametno knjigo, kot pa da tako zapravljaš čas...

Pa saj je moj isti. Podcenjuje te stvari in misli, da mi bodo "oprale možgane". In brez skrbi - celo najdejo se take bejbe, ki so tako naivne, da je tisto, kar piše v Cosmopolitanu čisto res. Sama berem to za sprostitev in berem to, ker me zanimajo tudi ostala mnenja, pogledi. Pa si mislim svoje :) .
Odgovori