drugač pa še moj spisek:
1.murko
2.una babica iz Pod eno streho.....

3.špela (atomik)
4.zoran predin
5.foxy teens!!!!!!!!!!!!!!!

6.karmen stavec
7.bush
8.iztok gartner

9.danny
10.E+
sofia83 napisal/-a:Aja, najbolj me pa razkurjo razni kvazi umetniki (un režiser od Tu pa tam)
Tyra napisal/-a:sofia83 napisal/-a:Aja, najbolj me pa razkurjo razni kvazi umetniki (un režiser od Tu pa tam)
I like him a lotPa se mi ne zdi kvazi
![]()
Aja drugace se pa strinjam s tistimi, ki pravijo, da so uni z E+ nemogoci. Kljuna se prenasam, ampak tista blonda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako zoprna in vzvisena je, da je videt ne morem. Ena izmed redkih, ki mi gre resnicno na zivce.
tamala82 napisal/-a:Tyra napisal/-a:Pa sej, a je komu sploh usec una blonda z E+ ?![]()
Ja, meni je v redu, ker je ženska čisto drugačna kot pa na TV..
Tyra napisal/-a:Ce so ji scenaristi in producenti rekli, da naj ga vprasal ce je bil luzer, ker je sel na frizersko, potem uzamem nazaj. Zanimivo pa, da tako obupne izjave( na podoben nacin) nisem slisala pri Kljunu.
Bageera napisal/-a:ne, sej niso po vrstnem redu, sam naštevala sm jihDrugač si pa vsi delijo prvo mesto.. Mah Jadranka Juras mi je glupa k živi čist v enem svojem svetu. Pa ok-mal pretirava s tistimi pravicami do živali(čeprov mam živali zlo rada) + grozn slabo mi poje+frizuro mi ma čudno(ja kr naderte me, sam men ona najeda)...