Iščm dle ze pou ure k prtegnena pa nikjer ne najdm na netu d bi pisal keri so bli v zgodovini znani homoseksualci?
a mi zna kdo pomagat k delam eno seminarsko :s
Pravijo, da je bil Aleksander Veliki homoseksualec oz biseksualec, da so mu bili všeč mladi fanti Freddie Mercury, spada v zgodovino glasbe Oscar Wild!!
bordyka napisal/-a:Iščm dle ze pou ure k prtegnena pa nikjer ne najdm na netu d bi pisal keri so bli v zgodovini znani homoseksualci? a mi zna kdo pomagat k delam eno seminarsko :s
bordyka napisal/-a:Iščm dle ze pou ure k prtegnena pa nikjer ne najdm na netu d bi pisal keri so bli v zgodovini znani homoseksualci? a mi zna kdo pomagat k delam eno seminarsko :s
sej ni teba it čez zgodovino da spoznaš slavne homiče...
domenico dolce&stefano gabbana npr..
pa ni biu pr grkih alexander tut pedr??
sj za tiste cajte je blo to itak čist normaln
Mene pa zanima če sta tedva naša(slovenska) modna oblikovalca tut homiča, sam nevem kako jima je ima.(pred nekaj dnevi sta imala modno revijo) na temo -angleški dvor.Sej jih zdej en dan po tv gledala.Oba čudn zrihtana, pa oba namazana na ful pa pudra celo kilo.
En blond en črn!!
A ve kera ??
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Ja, jaz prvo na to pomislim, če vidim, da se kdo bolj sumljivo obnaša. Ne pa, da bi še dvomil, če je....Mene more pol kdo prepričat, da ni, ne pa da je
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.