Parlamentarne volitve 2008
miteq, zdej je pa vse narobe, ker nekateri ne razmišljajo isto kot ti... Vsak ima pravico do volitev, pa naj voli tako, kot želi. Jaz vem, da bom volila SD... Pa veš zakaj? Ker mi je OK, pa še Pahor je iz naših koncev! A ti je to zadost dobr razlog, ali sem zato tudi jaz neosveščena in nesposobna volilka, ki samo kvari povprečje?
Zanimivo? Sej ne volimo kdo izpade v Big Brotherju. Tak pristop je neodgovoren. Parlamentarne volitve niso tuki zato, da bodo zanimive pa da se mal zafrkavamo.Tammy_De napisal/-a: Absolutno se ne strinjam s tvojim mišljenjem o demokraciji in volitvah nevednežev. Točno to je to, kar naredi stvar bolj zanimivo. A voliš resno al pa se sam zajebavaš; a maš kej znanja o tem koga in kaj voliš ali pa si totalno ignrantski... to nardi use skupaj boljše.
Pomojem to ona misli na enak nacin, kot jelincicevi volilci(kao da pac pove kar si misli, ampak je pri tem grob).MsN napisal/-a:LanaMaxim, kako pa gre skupaj tole, da Janšo označiš za človeka na mestu, a mu hkrati očitaš, da je grd v besedah?
To ubistvu niti ni tok neumen razlog, da volis lokalnega. Ker gotovo potem se posebej pozna situacijo v vasi regiji in bo mogoce kej posebne pozornosti posvetil problemom iz vase regije. Primer: prekmurski prometni minister = nenadoma je projekt prekmurske avtoceste na prvem tiru.MilkyWay napisal/-a:Ker mi je OK, pa še Pahor je iz naših koncev!
Men se pa zdi skrajno neodgovorno, da volis glede stvari o katerih nisi informiran. Jaz naprimer nisem sel volit na referendume, pri katerih nisem poznal detajlov razlicnih izbir, ker se mi to zdi neodgovorno. Ceprov bi ueasy lahko preprosto glasoval v skladu s stranko, ki sem jo volil, al pa pac v skladu s stranjo, ki mi je bolj simpaticna.Ashley*** napisal/-a:^^Vsi smo idealni volilci, vsi mamo pravico volit, ker je to naša osnovna pravica in brezveze razglablat kako "neinformirani" ljudje nebi smel volit in ne vem kaj še use..Vidva z Mehagonijem pejta konec septembra volit tisto stranko, ki je vama najbližje po svojih idejah in programih, mi bomo pa svoje - vsak ma pravico do mnenja in na življenje vsakega izmed nas vlada s svojimi ukrepi vpliva - in zato imamo vsi pravico volit.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
MsN napisal/-a:*purple*, podala si odličen primer povprečnega volivca, ki se, roko na srce, v večini primerov res odločla glede na anti-/simpatičnost kandidata. ....
.
Khm...lahko tudi tehtno premislim in si ogledam programe..toda...mislim, da so vsi ki pridejo v parlament, popolnoma enaki.In programi, obljube in vse to je larifari.Vsak nekej malega nardi, nikoli pa v celoti obljubljenega in seveda vegetira do naslednjega predvolilnega časa.To, kar je obljubil je izpeljal in izpeljuje edino naš sedanji župan Jankovič.da bi pa kšnga politika vidla da bi uresničil use napovedi, pa tega še nism doživela, tako da se seveda odločam na podlagi simpatičnosti celotne stranke.
In seveda grem volit, usak glas šteje ki je proti SDS, ker janša na oblasti je pa cela katastrofa!
In zakaj, kako, pulit lase invse ostalo je brezveze.

Mahagonij je že vse napisal, sploh ne rabim replyat na vaše komentarje.
Sicer pa, če bo kdo volil stranko (ki bo kasneje prišla na oblast), ki jo vodi nek bimbo, samo zaradi tega, ker je lep... Ha!... Če bo država potem fucked up, bom vas krivil, ker ne znate vsaj približno ocenit stranke in politikov, ki ste jih volili.

Sicer pa, če bo kdo volil stranko (ki bo kasneje prišla na oblast), ki jo vodi nek bimbo, samo zaradi tega, ker je lep... Ha!... Če bo država potem fucked up, bom vas krivil, ker ne znate vsaj približno ocenit stranke in politikov, ki ste jih volili.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
*purple* napisal/-a:odločim se tako kot meni paše in to je to
Madonca, res upam, da si bo Pahorček lepo naoljil svojo frizuro za tebe.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
najboljs pri vsem je to, kako je Janša NKLJUČNO pojavi povsod kjer se lahko....se lepsa poslastica pa je to da so ga v brežcah tok lepo izžvižgal..upam da se kdaj ponovi, da mal na realna tla stop...poj se bo meu saj cajt porocit z ursko
drugac je pa velik program ze zunaj, usa samo obljubljajo, mi pa vsi vemo da je vse skup en nateg, tak da ubistvu ne podpiram nikogar bolj ali manj kot druzga

drugac je pa velik program ze zunaj, usa samo obljubljajo, mi pa vsi vemo da je vse skup en nateg, tak da ubistvu ne podpiram nikogar bolj ali manj kot druzga
Zivljenje je piskotek!
tor napisal/-a:*purple* napisal/-a:In seveda grem volit, usak glas šteje ki je proti SDS, ker janša na oblasti je pa cela katastrofa!
Katastrofa? kje ti vidiš katastrofo v Sloveniji? Ljudje hodijo okoli, kot še nikoli, hladilnik imaš najbrž poln, nezaposlenost je najmanjša v zadnjih 15ih letih....
Mahagonij
Ja, hladilnik imaš poln, denarnico pa prazno

MsN napisal/-a:tor napisal/-a:*purple* napisal/-a:In seveda grem volit, usak glas šteje ki je proti SDS, ker janša na oblasti je pa cela katastrofa!
Katastrofa? kje ti vidiš katastrofo v Sloveniji? Ljudje hodijo okoli, kot še nikoli, hladilnik imaš najbrž poln, nezaposlenost je najmanjša v zadnjih 15ih letih....
Mahagonij
Ja, hladilnik imaš poln, denarnico pa prazno
če pa vse s kartico plačuješ

Mja dost folka tut razglasa, da se v sloveniji povecuje revscina in da je ta vlada kriva. Zanimivo potem, da so trgovine polne ljudi. Pridem v city park ob 10h in je tm polno srednjesolk in folka ki bi moral bit v sluzbi. Ne samo da imajo denar za zapravljat, se cas se imajo spancirat med delavnikom dopoldne. Podobno vecina ljudi, ki jih poznam, hodijo na vse drazja in drazja potovanja vsako leto, in imajo vse bolj hude avtomobile etc...
Ne vem no kje folk vidi katastrofo.
Ne vem no kje folk vidi katastrofo.
ja imajo hrano sam folk???!! od kod??? najslabso, najcenejso... oblacila iz H&M-a... najcenejso, hitro unicljivo.. vau, smo res bogati ja. kr zarimo.
potihnile so vesti o INFACIJI, ZVISEVANJU CEN.. MAHAGONIJ al si ti slep pa gluh al se takega (kot na svojem avatarju) sam delas??
ma sj ni vazn, sam ne vmesujte se v to koga bomo volili drugi!!! mi smo pescica kolkr nas je na forumu.... pejt drugim tezit... kmetim, delavcim, penzionistim itd. ki jih bo JANSA da ga bodo volili podkupu z golazem, prav?!
potihnile so vesti o INFACIJI, ZVISEVANJU CEN.. MAHAGONIJ al si ti slep pa gluh al se takega (kot na svojem avatarju) sam delas??
ma sj ni vazn, sam ne vmesujte se v to koga bomo volili drugi!!! mi smo pescica kolkr nas je na forumu.... pejt drugim tezit... kmetim, delavcim, penzionistim itd. ki jih bo JANSA da ga bodo volili podkupu z golazem, prav?!

MsN, ko sem napisala, da je Janša grd v besedah sem mislila, da pač ne govori kar nekaj v tri dni, pove direkt in ostro. Kar seveda ni vedno najboljše, je pa vsaj iskren in se bori za dobro. Pa skoraj celotna vlada je malo šlampasta glede medijev in izjav, PR-ja. Tu morajo še veliko narediti.
Se vam zdi, da ni za vse hudega v tej državi kriva le ta vlada, ampak tudi prejšnje?! Zadeve izpred let se ne dajo tako hitro popravit, zakoni so pomanjkljivi, so isti ljudje na položajih v raznih podjetjih in na sodiščih... Dobro veste, da spremembe potrebujejo čas.
Glede višanja cen je pa jasno, da se je prejšnja vlada dogovarjala s trgovci naj ne višajo cen, saj bi tako težje prišli v EU in Euro območje. Ker imajo trgovci veliko koristi od tega, da smo v EU, so se strinjali s tem. Ampak to niti ni tako pomembno. Res je, da se stvari dražijo, za preprostega človeka je vse teje, ampak saj nismo več v socialnizmu. Sami si moramo priboriti kar nam pripada.
Se vam zdi, da ni za vse hudega v tej državi kriva le ta vlada, ampak tudi prejšnje?! Zadeve izpred let se ne dajo tako hitro popravit, zakoni so pomanjkljivi, so isti ljudje na položajih v raznih podjetjih in na sodiščih... Dobro veste, da spremembe potrebujejo čas.
Glede višanja cen je pa jasno, da se je prejšnja vlada dogovarjala s trgovci naj ne višajo cen, saj bi tako težje prišli v EU in Euro območje. Ker imajo trgovci veliko koristi od tega, da smo v EU, so se strinjali s tem. Ampak to niti ni tako pomembno. Res je, da se stvari dražijo, za preprostega človeka je vse teje, ampak saj nismo več v socialnizmu. Sami si moramo priboriti kar nam pripada.
Ne bit smesna. Tko je kot vedno, prav nic slabse. Saj si povprecnezi nikoli niso mogli privoscit blaznih znamk, to se ni spremenilo. Kvecjemu vedno vec ljudi si. Pejt pogledat na diva.si forum kok tm ene babe zagonijo na cunjah. Kaka revscina neki. Kljub temu, da se je mnogo stvari podrazilo, ko smo dobili evro, jaz ne vidim, da bi folk kej manj si privoscil.linkica napisal/-a:ja imajo hrano sam folk???!! od kod??? najslabso, najcenejso... oblacila iz H&M-a... najcenejso, hitro unicljivo.. vau, smo res bogati ja. kr zarimo.
Mislim da tebe tezko prekasam v sleposti pa neumnosti. A ti mislis da je slovenija svoje lastno vesolje? V svetu je cena osnovnih sestavin hrane zrastla za ogromne %, skupaj z rekordno ceno nafte(in posledicno 25% zvisanjem cene kurilnega olja), in ti pricakujes, da bo nizka inflacija v sloveniji, ko imajo povsod(cel EU in ZDA) rekordno inflacijo?linkica napisal/-a:potihnile so vesti o INFACIJI, ZVISEVANJU CEN.. MAHAGONIJ al si ti slep pa gluh al se takega (kot na svojem avatarju) sam delas??
Kdo je tuki butast? Mislis, da bi z drugo vlado blo manj inflacije?

Lahko ti tudi povem, da smo se s priklucitvijo evru obsodili na rast cen, ker je bilo jasno, da bomo prej ali slej dosegli cene okoliskih evro drzav, vsi ukrepi samo zadrzujejo neizogibno.