Metoda umika ala coitus interruptus
js sm proti takšni metodi.kr se mi nekak ne zdi ravno metoda, ki bi jo loh štela kot preprećitev zanositve. zdej nimam podatkov pa nč sam po moji presoji maš z umikom a pa ne skor enake možnosti.sej se loh kamot nardi da mali paglavčki zaidejo tja kamor ni treba tud z umikom.
Would you die for love?
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
Jz mam namen to prakticirat tiskrat, ko bom bla boljše preskrbljena ( usakomesečni eurčki, plac za živet in seveda "siguren" partner
) pa useeno ne bi še načrtovala otroka.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Moja soigralka je to redno prakticirala, pa je zato vsak mesec bila na trnih in ni bila ničesar sposobna, ker se je tako sekirala. 1x ji je menstruacija zamujala 1 tedn, pa je kr že vsem žalostno povedala, da je mogoče noseča... No...čez par dni pa se je pojavil tisti težko pričakovan madež na hlačkah...
Nevem, kako tiste, ki to počnete, zdržite vsak mesec čakanja in nevednosti?
Nevem, kako tiste, ki to počnete, zdržite vsak mesec čakanja in nevednosti?

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
tole metodo sm prakticirala samo en mesec,potem pa sm bla tko živčna,ker mi je menstruacija mal zamujala (brez tabletk mam že tko ful dolg ciklus,tam okrog 30 dni),sm šla delat test pol pa takoj po tabletke.jest tega res ne bi mogla delat,ker bi bla živčna vsak mesec pa še med seksom ne bi bla sproščena.
drugače pa je ena moja znanka prakticirala tole metodo in je zanosila,šla delat splav,potem še enkrat zanosila in je obdržala otroka.pa še eno punco poznam,ki se ji je tud zgodilo,da je zanosila zarad zanašanja na to metodo in je zanosila,samo je potem tud ona splavila.
drugače pa je ena moja znanka prakticirala tole metodo in je zanosila,šla delat splav,potem še enkrat zanosila in je obdržala otroka.pa še eno punco poznam,ki se ji je tud zgodilo,da je zanosila zarad zanašanja na to metodo in je zanosila,samo je potem tud ona splavila.
Sicer off topic,ampak,ko je že forumašica nad mano omenila dve frendici,ki sta zaradi te metode delali splav.Jaz sem sicer zelo liberalen,ampak v takih primerih pa bi prepovedal splav,razen za tiste,ki bi imel zaradi nosečnosti probleme in ne bi šlo drugače kot da se naredi splav.Punčke se fintirajo(v vsaki trafiki prodajajo kondome,tabletke tudi dobiš zastonj),ker se lubčkom zdi bolje brez,nato pa delajo splave kar po tekočem traku,za moje pojme popolnoma skregano z zdravo pametjo.
Načeloma sem za pravico do splava, ampak ko slišim za primere, kjer ljudje namerno seksajo nezaščiteni in potem 'po nesreči' zanosijo (mimogrede to ni nikakršna nesreča, ker je metoda umika nezanesljiva!) ter delajo splav, me zmrazi. Neodgovorno do dna ...
Sicer pa se sama tega ne bi šla nikoli. Ko bova želela otroka, bova to počela brez zaščite, do takrat pa obvezno zaščitena.
Sicer pa se sama tega ne bi šla nikoli. Ko bova želela otroka, bova to počela brez zaščite, do takrat pa obvezno zaščitena.
men se tud to zdi zelo neodgovorno,ampak posledice itak nosi tista,ki se za to odloči...zase vem,da če ne bom pripravljena imeti otroka ne bom nikoli seksala brez zaščite.toliko pameti pa že imam,čeprav moram priznat da mi s kondomom ni ravno super.ampak vseeno raje to kot pa nič,ali pa da mam nezaželjeno nosečnost...in če bi bla fant,bi sigurno (v one-night standih) uporabljala kondome,ker res nikol ne veš kaj se zgodi. tudi poznam eno punco,ki nima fanta,ampak vsake toliko časa kakšnega za sproti in ne uporablja nobene zaščite,ker se ji zdi,da je dovolj stara,da že ima otroka pa čeprav kar z nekom s katerim sploh ni v zvezi.sicer pa je tudi bedasto od tipov,da skoraj noben ne uporablja kondoma
MilkyWay napisal/-a:Nevem, kako tiste, ki to počnete, zdržite vsak mesec čakanja in nevednosti?
Jst nikol ne čakam, pa vedno pride

Trenutno sicer zamuja že skor eno "rundo", ampak (žou?) ne gre krivit malih plavalceu ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:Nevem, kako tiste, ki to počnete, zdržite vsak mesec čakanja in nevednosti?
Jst nikol ne čakam, pa vedno pride.
Trenutno sicer zamuja že skor eno "rundo", ampak (žou?) ne gre krivit malih plavalceu ...
Žal? V eni temi pišeš, da se s fantom razhajata, želiš pa njegovega otroka?
Ah, Aloha, vzemi se v roke, a ni škoda o takih zadevah razmišljati in si želeti, da bi otrok rešil zvezo, ki je dva odrasla človeka ne moreta/znata? Vem, da sva o tem enkrat že debatirali, ampak res ni vredno, zato upam, da dobiš m.