Tamala_mrha napisal/-a: Že zdaj se vidiva zelo malo (vsak drugi dan, od srede pa se samo še po telefonu in msn-ju slišiva, ker pomaga nekemu znancu pri delu pri hiši, čeprav ima moj dopust in bi se lahko bolj posvetil meni oz. nama, sploh ker je zveza še v razvoju).
Koliko pa je razdalja med vama? Misliš, da je to vsak drugi dan redko, da se vidita? Med mano in mojim je približno 100km (on Dolenjska, jaz Štajerska), zaradi njegove službe (dela 4 izmensko delo) se vidiva povprečno 2x na teden. Petek, sobota in nedelja dela isto izmeno - ta vikend popoldan in se ne bova nič videla! Pa tudi, ko so imeli kolektivnega se nisva videvala vsak dan, ker pač je imel doma delo. Zato pa izkoristiva čas, ko sva skupaj, maximalno.
Tamala_mrha napisal/-a:Kakšne možnosti sploh ima takšna zveza? Je katera bila kdaj v takšni zvezi (ali še je) in kako se je obnesla?
Vsaka zveza, če ji daš priložnost, ima prihodnost. Seveda je odvisno, če se bosta oba prilagodila temu. Pri meni je trenutno še tako, da sem čez teden v Lj in je malo lažje. A v roku enega meseca se selim nazaj domov. Takrat pač se bom tudi jaz usedla v avto in šla v Lj ali Celje, da se bova dobila. Pa čeprav samo za urco ali dve.
Tamala_mrha napisal/-a:Po eni strani si govorim, da sem končno spoznala nekoga sebi primernega, s katerim sva se ujela in vse, in bi ga bilo škoda zapustiti zaradi takšne stvari, ki je pač nujno zanj, po drugi strani pa si nekako ne predstavljam, da ga bom tako malo videvala?
Vrjemi, vse se da če se hoče. Tudi jaz sem se navadila, skupaj sva malo manj kot 7 mesecev. Glej, če se bosta oba prilagajala, ni noben problem vozit takšne veze. Včasih je pri nama tako, da grem jaz z vlakom k njemu in prespim tam, zjutraj ob 5.23 z vlakom nazaj v Lj in delat. Ali pa on pride k meni v Lj prespat in zju3 gre, ko grem jaz delat. To si privoščiva, ko on dela popoldan.