sam tolk glede varanja,če nekoga res res ljubiš( ne da sam zatrjuješ da ga,pa sam sebe prepričuješ) varanje NI mogoče v nobeni situaciji

lahko si pjan ko mina,maš ob seb tipa/žensko ka te noro noro prvlač-tud čej to sam brad pitt neboš varov če maš tisto osebo res rad!
osebna izkušnja oz spoznanje:vrjemte mi če sm jst do tega pršla pol zadeva defenitivn drži,nikol nism mela nč prot varanju,pač zdel semije kokr stranski učinek zveze al neki tacga,pač stvar ka se lahko zgodi ni važno v kaki zvezi si.na morju spoznala siniša-lep ko bog,prjazn,vse zame naredu,mela sm popolno šanso za avanturo za kero moj fant nebi nikol zvedu,ampak meje en glask v glavi ustavu.ženske drage dožvela sm razsvetlenje,u tistmu trenutku kasm dojela da jst kasm tk free style človk nemorem bit z nekom kr tko,mij šele ukloplo kok noro rada morm met tega tipa ka me čaka doma..občutek je fenomenaln
tk da tiste ka lahko varate svoje fante,si nehite lagat,se izgovarjat na alkohol alpa kj tk bedneg kt maščevanje pa si priznajte da to očitn ni to,ker če do enga res čutš lubezn mu kj takga nemorš nikol narest.
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..