Stik z njim

Pomoč iz čustvenih stisk.
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Dolenjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Temida »

g00fy_qa napisal/-a:Fanta imaš.
Očitno ga nima rada, ni ljubezni, če tkole razmišlja. Al se motim? :nixweiss:
Oglasi se

Samo tisti, ki trpijo, rastejo v lepoto.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

etny napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:krivica se mu dela tut če ni ok :) za moje pojme.. je pa tako, da mi sodit tuki ne mormo, ker ozadja ne poznamo.. punca že ve zase kaj dela.

ja, tud moj fant ni čist nedolžen pri tem da veza razpada, k za to sta pa res potrebna dva. nevem čist točn, če sm že povedala, ampak najina veza je razpadla, predno sm jst unga spoznala.
pa to...moj fant en revček bogi nedolžen za use in žrtev tega usega skupi.

če vajina zveza razpada in je razpadla že preden je tale fant prišel v tvojo sfero, zakaj torj potem še vztrajaš v tej zvezi?
Tole mi ni logično.
verjetno ima marypa potem tukaj prav, da želiš imeti rezervo v ozadju.ampak kakorkoli že, do fanta je to nepošteno.
In če bi si želela samo stika in pogovora, nebi pomoje tako hlastala za tem fantom, kar je opaziti že v prvem postu.
če je nekdo tako zelo zanimiv, pomojem je tu nekaj globjega.

skratka, želela si mnenja.Moje je tako, da najprej pusti za sabo tvojo propadlo zvezo, potem pa naprej počni kamor te želje nesejo.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

A je tak problem če mu pošlješ sporočilo?Sicer ima pa netlog veliko opcij, dodaš ga za prijatelja, ,mu napišeš komentar na slike.
Tko al tko si zdaj samska in mislim, da ne more bit noben problme okoli tega.
Sicer pa tudi če bi imela še fanta se mi ne zdi nič narobe če bi navezala stik z njim-moški&ženska sta lahko tudi zelo dobra prijatelja!
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Hmmm...če bi mela dobre namene in nebi nč hotla skrivat pred svojim fantom, potem bi z lhkoto imela z tistim tipom stik :)
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a etny »

rdeče vrtnice napisal/-a:A je tak problem če mu pošlješ sporočilo?Sicer ima pa netlog veliko opcij, dodaš ga za prijatelja, ,mu napišeš komentar na slike.
Tko al tko si zdaj samska in mislim, da ne more bit noben problme okoli tega.
Sicer pa tudi če bi imela še fanta se mi ne zdi nič narobe če bi navezala stik z njim-moški&ženska sta lahko tudi zelo dobra prijatelja!

ja zdej sm samska, in mi je uredu tko k je. ko mi bo kakšen prišel na pot super, še boljš če bo tale poba, zarad katerga sm odprla to temo.
veza z fantom (zdej bivšim) pa je res, ja, propadala še preden smo se z unim spoznal. zdej te veze ni več, in ful lažje diham!
Odgovori