Zvoncica napisal/-a:Lahko ji rečeš, da jo pogrešaš in da že cel dan razmišljaš, kako bi seksal z njo...pa boš hitro videl, ali je za ali ne
Pa ne tako na direkt..men pa to ni zanimivo...boljš, da bi začel malo prikrito

In pazi, da ne bo preveč osladno ali pretirano romantično... Za prvič je po mojem najboljše, če vključiš malo zelo prijaznega zbadanja (pa res pazi, da  ne bo nič žaljivega 
 ), da bo lahko izpadlo kot hec, če boš videl, da ji telefonski seks ni všeč. 
dba napisal/-a:Sicer ne pričakujem, da nama bo kr naenkrat prišlo prek telefona

, ampak če bi me moj poklical, bi bilo fajn, če iz navadnega pogovora napelje na te zadeve, ne pa da kar v telefon butne, si kaj potrebna? 
  ...  no ko pa napelješ do tega, pa najbrž stvari kar same od sebe stečejo, če je pravi filing... pokliči jo zvečer, ko je v postelji, pa ko še ni preveč zaspana. Pol pa uporabiš nekja stvavokv.... recimo: me kaj pogrešaš... jaz tebe močno, pa moj _____ (ime penisa 
 ) te tudi pogreša... ok... po tej izjavi bo moogče padla v smeh, ampak to je lahko pozitivna stvar... saj ni treba polek seksa bit smrtno resen 
 ...
Roberta R. napisal/-a:js bi pomojem crknla od smeha, če bi me moj poklicou pa začeu s takimi scenami.. zato ker to popolnoma ni v njegovem stilu ta dirty talk.. in bi blo res smešno slišat
 pr mojmu je čist isto in js bi se tud smejala za umret...dobr da tega ne prakticirava 

_lady_bird_ napisal/-a:jaz pa menim, da ni tak rajcig če že na začetku poveš kaj misliš...
na začetku moraš govorit po ovinkih, da tudi njej prebudiš domišljijo. Potem pa začneš z bolj določenimi stvarmi. Tak pr men deluje.