red*cherry napisal/-a:p!ka napisal/-a:lolitaa napisal/-a:A ve kera kaj pomeni če sanjaš človeka, ki je že umrl (živega)?

Če boš kje zvedla, mi sporoči, ker tudi mene zanima. Jz sm gledala v dosti sanjskih knjig in nikjer ne piše.
Men se zdi, da to pomeni to, da se ma tam kjer je, lepo.
(Pa tud, da mu morš it kakšno svečko prižgat na pokopališče.)
Te sanjske knjige so tko...no nevem nekoč sem verjela..danes pa le pogledam bolj za šalo kot zares. Malo poskusi razmisliti če ste se kaj pogovarjali o tej osebi o kateri si pol sanjala..ker z sanjami je tko...lahko bi rekli, da so nek posnetek dogodkov celega dne...tko so me učili v šoli

..Čeprav je Freud trdil da so sanje naše podzavestne želje sam ta njegova teorija...mi je čist skregana z logiko...pa dobro pustimo raznorazne psihološke teorije..
Torej našla sem naslednje:
Če vidite pokojnega in mislite da je živ, to pomeni dediščino in finančni uspeh, pa tudi prepire; nasprotno, torej zamenjati živega za mrtvega, pomeni nevšečnosti, zadrego, izgubo procesov, bolečino... torej nič kaj spodbudno

sicer o smrti je tukaj napisano oooooogromno tak, da če še koga kaj bolj točno ali nasplošno zanima..naj sam vpraša...
Pa ne se preveč na te sanjske knjige zanašat