Stik z njim

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a etny »

Roberta R. napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:
etny napisal/-a:niti slučajno nimam namena varat fanta, niti ne bi flirtala z njim, samo pogovarjala bi se, pač bi stopila v stik z njim.
ali po tvoje stopiti v stik z nekom ki ti je simpatičen (ali pa pač tudi ne) že avtomatsko pomeni varanje in flirtanje. to pa je c´mon, ja!
Jz bi pa tko rekla: če bi se res vsi skupaj dobr ujel že na morju in se odločili OBDRŽAT stike, bi si že takrat tam zmenjali kontakte, ne pa da moraš zdej tako rekoč vohat za njim.. pomoje se lotevaš kontakta z njim z, erm, napačnimi nameni.
tale mi je všeč :)

vsekakor morda ni napačna!:)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

fant je pa zdj rezerva :D
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

točno vem kaj misliš, in upam, da ti ne delam krivice, če rečem, da to praviš iz svoje izkušnje.
tkole k mal bl razmišlam...ja izpade že tko mogoče, ampak kljub temu ga mam rada, je pa res da zaljubljena nism vanj že kar nekaj časa, velik predn sm tega spoznala.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

ja, lahko bi imela nekoga za rezervo, pa ga potem nisem. Pa ne ker bi se mi zdelo nepošteno do njega, ampak ker sama sebi privoščim nekoga, ki bi me res privlačil kot oseba in vizualno.. Pri tebi je še ta razlika, da ga maš še vedno rada, sta prijatelja.. pomoje mu delaš krivico, če je drugače ok..
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

krivica se mu dela tut če ni ok :) za moje pojme.. je pa tako, da mi sodit tuki ne mormo, ker ozadja ne poznamo.. punca že ve zase kaj dela.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Spet ena izmed takih tem, ki sproži val ogorčenja in moralnih izpadov ... :D

Če si se začela zanimati za nekoga drugega, verjamem, da v zvezi, ki jo imaš zdaj, ni vse kot je treba.

Opogumi se in ga ogovori oz. kar ti naveži stik.
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

Roberta R. napisal/-a:krivica se mu dela tut če ni ok :) za moje pojme.. je pa tako, da mi sodit tuki ne mormo, ker ozadja ne poznamo.. punca že ve zase kaj dela.

ja, tud moj fant ni čist nedolžen pri tem da veza razpada, k za to sta pa res potrebna dva. nevem čist točn, če sm že povedala, ampak najina veza je razpadla, predno sm jst unga spoznala.
pa to...moj fant en revček bogi nedolžen za use in žrtev tega usega skupi.
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

ženska napisal/-a:Spet ena izmed takih tem, ki sproži val ogorčenja in moralnih izpadov ... :D

Če si se začela zanimati za nekoga drugega, verjamem, da v zvezi, ki jo imaš zdaj, ni vse kot je treba.

Opogumi se in ga ogovori oz. kar ti naveži stik.

sploh nevem zakva res tako ogorčenje, kakor praviš. prva stvar je da sm 95% da se je večini teh k tuki pišejo o morali, kej tazga al pa podobnga že zgodil
druga strav pa je, da jst sploh nism nardila nč groznga v smislu, da sm fanta prevarala al pa z drugim flirtala v pričo njega...
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

tamala24 napisal/-a:če v času veze razmišljaš o drugem fantu, kako priti v stik z njim in podobno, definitino ta sedanji fant ni pravi zate!

samo povem svoje mnenje....

lp

Jaz bi rekla isto. A se mi zdi, da obstaja možnost, da ima človek res rad samo enega. A če ga ne more dobiti, si poišče nekoga drugega, a stalno razmišlja o prvem. Torej potem ne bi bil nobeden več pravi zame, ker bi stalno razmišljala o prvem.
Sicer je tole zdaj malo OT in ravno obratno.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

etny napisal/-a: nevem čist točn, če sm že povedala, ampak najina veza je razpadla, predno sm jst unga spoznala.

kako razpadla, če ste bili skupaj na morju :eek:
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

zveza z mojim bivšim je razpadla po enem letu, skupaj sva bila pa dve!
nekaj poskušaš flikat, popravljat, obujat, komu na čast res...
naveži stik, nevem zakaj bi izpadla vsiljiva s tem, mimogrede pa še razčisti s fantom da tole ne bo šlo več naprej...
good luck ;)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Tamala_mrha napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a:Važn, da takoj vsi obsojate :roll: kokr vem ni nič spraševala glede svojega fanta za katerega ne vemo kaj imata in kaj nameravata, ampak sam, da vam kdo kost vrže pa že zagrabte.

Oh, c`mon! :roll: Če vpraša za nasvet na forumu, imajo tisti, ki ji odgovarjajo, pravico vedet tudi kaj več (v tem primeru se poraja vprašanje kaj pa njen fant?). :wink: In ne, MIGRENA, tukaj se ne gre za to, da vsi samo čakajo, kako bodo lahko nekoga verbalno napadli oz. obsojali, ampak če imaš partnerja, pač ne moreš med še obstoječo zvezo poskušat vstopiti v stik z nekom drugim, ki ti je všeč. Enostavno ni fer do njenega fanta in pika. Nekateri pač ne odobravamo varanja ali morebitno flirtanje z drugimi, ko si v resni zvezi. Če pa se nekaterim zdi to dopustno, tudi prav. :?
Bolj normalno bi se mi zdelo, da bi zaključila zvezo s tvojim fantom ali da si vsaj vzameta nekaj časa vsak zase, da premislita oz. da TI premisliš koga hočeš, ne pa da poizveduješ za nekim tipom, s katerim ste bili skupaj na morju in si ga slučajno našla na Netlogu.

Sej jest se čist strinjam s tabo in ravno to sem hotla povedat, da jo napadate še preden je karkoli dodobra pojasnila (se pravi njen uvodni post nam ni kaj dosti povedal razen, da ima fanta in, da bi rada v stik z drugim prišla). Večina takoj zavoha kost in gremo juriš v napad še preden vejo o čem se pravzaprav gre.

Tut jest ne podpiram varanja in sem ji tudi nadalje v mojem odgovoru napisala, da naj pred kakšnimi resnejšimi nameni z novim raje razreši prvo zadeve s sedanjim :wink:

Volk sit in koza cela?

In etny a bomo kej slišal kako se razplete zgodba? :)
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

MIGRENA napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a:Važn, da takoj vsi obsojate :roll: kokr vem ni nič spraševala glede svojega fanta za katerega ne vemo kaj imata in kaj nameravata, ampak sam, da vam kdo kost vrže pa že zagrabte.

Oh, c`mon! :roll: Če vpraša za nasvet na forumu, imajo tisti, ki ji odgovarjajo, pravico vedet tudi kaj več (v tem primeru se poraja vprašanje kaj pa njen fant?). :wink: In ne, MIGRENA, tukaj se ne gre za to, da vsi samo čakajo, kako bodo lahko nekoga verbalno napadli oz. obsojali, ampak če imaš partnerja, pač ne moreš med še obstoječo zvezo poskušat vstopiti v stik z nekom drugim, ki ti je všeč. Enostavno ni fer do njenega fanta in pika. Nekateri pač ne odobravamo varanja ali morebitno flirtanje z drugimi, ko si v resni zvezi. Če pa se nekaterim zdi to dopustno, tudi prav. :?
Bolj normalno bi se mi zdelo, da bi zaključila zvezo s tvojim fantom ali da si vsaj vzameta nekaj časa vsak zase, da premislita oz. da TI premisliš koga hočeš, ne pa da poizveduješ za nekim tipom, s katerim ste bili skupaj na morju in si ga slučajno našla na Netlogu.

Sej jest se čist strinjam s tabo in ravno to sem hotla povedat, da jo napadate še preden je karkoli dodobra pojasnila (se pravi njen uvodni post nam ni kaj dosti povedal razen, da ima fanta in, da bi rada v stik z drugim prišla). Večina takoj zavoha kost in gremo juriš v napad še preden vejo o čem se pravzaprav gre.

Tut jest ne podpiram varanja in sem ji tudi nadalje v mojem odgovoru napisala, da naj pred kakšnimi resnejšimi nameni z novim raje razreši prvo zadeve s sedanjim :wink:

Volk sit in koza cela?

jst tud definitivno ne podpiram varanja in tega ne bom nardila.
hja, k se bo kej razrešil/spremenil, boste slišal (če vas bo zanimal):)
zaenkat loh povem, da sva mela učer s fantom spet en dolg pogovor k pa ni prpelov nikamor!
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

etny napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:

Volk sit in koza cela?

jst tud definitivno ne podpiram varanja in tega ne bom nardila.
hja, k se bo kej razrešil/spremenil, boste slišal (če vas bo zanimal):)
zaenkat loh povem, da sva mela učer s fantom spet en dolg pogovor k pa ni prpelov nikamor!

no tkole, k je ena rekla, če boste kej slišal kako se bo zgodba razpletla.
učeri sva šla s fantom narazen, ampak čist neodvisno od tiste moje "simpatije". blo je preveč nesoglasij med nama...tko da zdej sm spet uvrščena med samske.:)
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Dolenjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Temida »

miteq napisal/-a:Kokoš si, pa če hočeš ali ne.

Svojemu fantu daj konec, potem pa lahko po mili volji sprašuješ in poizveduješ za tistim novim fantom.
Rada bi preverla, če je onemu drugemu všeč in bi sploh kej ratalo, predno da fantu konec - ne bi rada bla pol brez obeh, ne? ;)
Oglasi se

Samo tisti, ki trpijo, rastejo v lepoto.
Odgovori