Brez veze, meni je bolj všeč počasi. Nama z mojim tudi vsi frendi govorijo naj se preseliva skupaj. Ampak trenutno pač ni pogojev za to in brez veze nekaj na silo. Za vse pride čas. Tudi za skupno življenje in otroke.
V_Rose_V napisal/-a:point je v tem, da vsekakor želim čim prej od doma, ker od dopoldnjene polnoletnosti doma poslušam, da če mi kaj ne paše, lahko grem...
študentka20 napisal/-a:ja malo pa res hitiš no! zdaj če si tako srčno želiš od doma,pojdi sama za začetek. ker nova zveza,ti bo samo izgovor doma,da greš,če ne želiš jim povedati da bi se rada osamosvojila.![]()
pojdi najprej za sebe živet,če imaš željo potem pa boš vidla če se vama bo s fantom izšlo. polek tega,te more še mala pupika sprejeti,in če bosta tako hitela,se bo samo vstrašla!
drugače pa poslušaj srce!
orhideja1 napisal/-a:Jaz se na tvojem mestu ne bi preselila k fantu iz dveh razlogov:
1) ne po 3 mesecih
2) kako to, da ima on 5letno pupiko in je samski? si tukaj vse razjasnila
in razčistila?
Otrok pri 23ih?
Ne vem na katerem koncu SLO živiš, ampak na našem pri 23ih nima skoraj še nobena otroka. Najprej moraš biti finančno sposoben imeti otroka. Jaz ga pri mojih letih še nimam, niti nimam fanta in niti ga nisem finančno sposobna imeti - otroka.