Takole.... da vam javim novosti.
Najprej se vam vsem zahvaljujem za takšna in drugačna mnenja in nasvete. Sem pa pri prebiranju teh postov ugotovila, kako različni smo si ljudje in kako različno dojemamo zadeve. Mnogi ste me obsojali, mnogi bi naredili kot sem naredila jaz. Ja različni smo si, ampak svet je dovolj velik za vse nas, saj veste kaj pravijo 100 ljudi 100 čudi.
Naj vam povem, da jaz nisem ponosna na svoje dejanje in ne, ni mi za čestitat. Vendar res je bilo obdobje, ko sem se počutila na tleh - pa ne iščem izgovorov in opravičil - ampak ko sem izpisek videla - ne znam opisat - takrat ne razmišljaš toliko o morebitnih posledicah - ampak vzameš, ker se fant fejst drugače obnaša, pove seveda nič in želiš preverit.
Kakorkoli že - tisti ki pravite, da sem patološko ljubosumna - imate pravico do tega mnanja - vendar, če bi bilo tole res, bi mu jaz vseh 5 let kar sva skupaj čekirala izpiske in najbrž še kaj drugega. Tako pa sem to storila samo 1krat, ko sem za to začutila potrebo - ko je obnašanje spremenil. Če je človek patološko ljubostumen ko to 1krat naredi, potem bi se moral cosmopolitan forum imenovati drugače: klub patoloških ljubosumnežev
No, razpletlo se je tako - še cel dan kasneje je bil nedosegljiv da so mi skoraj popustili živci. Potem sem ga končno dobila in ga prosila, če mi da 10 minut, da mu razložim še svojo plat zgodbe. Dobila sva se in mi je prisluhnil. Potem ko sem mu razložila zakaj sem to storila, so se seveda začela obsojanja, da kaj si pa jaz mislim, da ni pričakoval kaj takega, in da je to grozno, če izpisek odnesem domov, da je to poseg v njegovo zasebnost... In ko sem mu rekla, kako to, da je potem on pa moj telefon lahko čekiral jaz pa izpiska ne smem, je povedal, da se tega ne spomni...
hah, zanimivo, kako lahko v ekstramnih trenutkih kdo kaj pozabi...
In potem se je pomiril... začel ugotavljati, da ima tako ali tako 2 možnosti: lahko me zaradi tega pusti in podre to kar sva gradila 5 let - in se imala lepo! ali pa mi oprosti ker sem pogledala izpisek.
Odločil se je za slednje in sedaj štartava znova - pogovorila sva se in delava na tem, da se to ne bo rablo več zgodit....
Razpletlo se je sicer pozitivno, kako in kaj bo, nevem.
Kakorkoli že - upam pa, da ste se iz moje zgodbe nekaj naučili - nekateri take zadeve jemljejo bolj tragično od drugih, zato je vseeno bolje - ne počet tega.