meni je pa ta nadaljevanka ful dobra dame chocholate-sladke sanje (mislim prevod pa tudi tak da bzw., čisto lepše bi mi zvenel naslov čokoladna dama)
sploh zdaj ko se bo v 42 delu prelevila v res hudo beybo bo nooorooo
Rebelde je blo konc, fuzbala ni več, One Tree Hill je kokr kdaj , tko da sm ta tedn začela gledat Dame chocolate. Nč posebnga, za čas zabijat pa mnde bo. Mene sam zanima, če je kera prej gledala...sta bla Angel in Rosita kdaj skupi?
it's amazing what you can hide just by putting on a smile.
saj za sprostitev in za preganjanje dolgega časa..pa so telenovele kar koristne...tak da vsake tolko časa si jih ogledam ja..čeprav zdaj nekaj časa to zadnjo (Dame chocolate) spremljam že kar redno ...glavni igralec ma noro dobre očke ...pa prav simpatičen je
Ali na na mojem vrhu priljubljenosti..pa je še vedno mujer de judas..ta telenovela je res bila svetovna...več bi moglo biti takšnih...na živce mi grejo tiste pri katerih že na začetku veš, kakšen bo konec....in potem so živeli srečni do konca svojih dni...
jemina napisal/-a:Jz sem ponosna, da jih že eno leto ne gledam
hehe, jemina, se ti pridružujem. no, mogoče sem "čista" še malo dlje. enostavno sem zgubila zanimanje, pa preveč jih je. nazadnje sem spremljala Ruby (to pa je blo menda ene tri leta nazaj).
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Mene pa zanima če je dons kira gledala Dame chocolate k je bla tam vmes k so tisti nihovi premori poleg klasične muske dame dame chocolate....še ena druga,nova ful dobra.A mogoče vete katera je bla...naslov?
~-~> Sticks and stones can break my bones, but words will never hurt me <~-~