Ločene obleke (služba/prosti čas/zabava)
Ločene obleke (služba/prosti čas/zabava)
Recimo jaz imam posebej majčke za ven, posebej majčke za v službo, faks in posebej za doma. Tudi v omari imam to ločeno na kupčkih. Kako je pri vas? Imate iste majčke za v šolo, na faks kot za ven??
Za na fax nosim tiste majčke, ki jih mam tut za na kako kavo, za v šoping... Nikol/zlo redko kej elegantnega, ker se rada počutim sproščeno, ampak vseen zmeri lepe majčke. Za ven pa mam ponavad majčke ki se zavežejo na vratu al pa so brez naramnc, kej bol svetlečga, pč mal bol fansy. So mi všeč, sam za na fax jih pa dvomim da bi kdaj oblekla. Nimam pa tega ločenga po omarah, ah ko sam pomislim da bi še s tem si delala probleme...a-a 

Freedom is just another word for nothing left to lose..
Jst ločujem samo spodnje perilo (modrci v posebnem predalu, spodnje majce v drugem predalu in tko naprej), zimske cunje in poletne cunje. Oziroma, ko je poletje, prvlečem poletne majčke na plano in jih zamenjam z zimskimi. Da bi pa gledala, kaj mam oblečeno kdaj za vn pa kdaj za v službo pa tk naprej, pa ne.
Js mam tak kot jullia_ - ločeno mam sam na tisto kar mam za doma, pa na tisto kar mam "za kam it".
In načeloma nosim iste stvari in za na faks in za ven. Ko grem ven, se nč posebi ne rihtam - isto kot vedno. Mam pa recimo tud ločene spodnje hlače - kake ki mi niso preveč všeč, nosim za doma, tiste tabolše pa sam ko kam grem. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
^^ Enako. Navadne hlačke mam po kupčkih- te so za doma in te so taboljše. Lih tko majčke. Nogavice tudi.
Praktično mam skor use cunje deljene na domače in taboljše.
Praktično mam skor use cunje deljene na domače in taboljše.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Ločene mam obleke za doma in za v javnost, in to vse po vrsti: majčke, hlače, perilo, nogavice, puloverje, itd. Isto tud za čevlje in jakne. Tiste za "v javnost" nosim za v službo, žurat, kino, šoping, itd., pač sam za doma ne. Mam edino dvoje kavbojke, ki jih nosim samo za žurat (ker so pač predolge za superge in pašejo samo na petke).
js mam tut use cunjice pokupčkane.
majčke mam clo v ene 5ih kupih...tiste za doma, pospraulat in tko k jih ni škoda, pol enobarvne in bl navadne tut za doma, tiste s kratkimi rokavi na posebnem kupu in potem še dva kupčka bl lepih in posebnih majčk za vn, fax, kino itd. V omari mi pa visijo še ene supr lepe majčke za kšn nov let, poroko... 

- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
^jz sm tud ta tedn premišljevala da bi si dala vse cunce na obešalnike, da bi blo bolj pregledno
pa lepš zgleda
drugače pa nimam kupčkov ločeno.. mam ločeno samo cunce za doma, pa cunce za vn, fax itd.
kar mam za doma mam vse na enemu kupu (od trenerk, majčk, puloverjev).. kar mam pa za ven oz. "ta boljše" mam pa hlače na enemu kupčku, majčke na drugemu, jopce na tretjemu in kiklce na tretjemu
pa ene par res ta boljših majčk k so samo za npr. ven mam obešene..

drugače pa nimam kupčkov ločeno.. mam ločeno samo cunce za doma, pa cunce za vn, fax itd.
kar mam za doma mam vse na enemu kupu (od trenerk, majčk, puloverjev).. kar mam pa za ven oz. "ta boljše" mam pa hlače na enemu kupčku, majčke na drugemu, jopce na tretjemu in kiklce na tretjemu

Pr men je žal rahlo neurejena prostorska organizacija cunj, hehe, imam dve omari v sobi in eno zunaj na hodniku (ki je samo moj), tako da mi to ne dopušča kakšne hude organizacije, pa še mojmu sm morala odstopit nekaj placa
ločene imam edino cunje za doma (trenirke, majčke, kratke hlače...) od tistih za v službo in druge priložnosti.
Med službo in "drugimi priložnostmi" ne delam velikih razlik, s to izjemo, da za službo ne nosim preveč dekoltiranih majčk in puloverjev ter zelo redkokdaj krila, za drugam pa pogosto.
V omarah pa to ni nič ločeno.
Prav tako mi ne pade na pamet, da bi cunje sortirala po barvah, ker vedno zlagam na vrh kupčkov, kar je sveže opranega.
Perilo imam pa posebej tangice in posebej navadne hlačke (teh imam vedno več, predala s tangicami pa skorajda ne odprem več)

ločene imam edino cunje za doma (trenirke, majčke, kratke hlače...) od tistih za v službo in druge priložnosti.
Med službo in "drugimi priložnostmi" ne delam velikih razlik, s to izjemo, da za službo ne nosim preveč dekoltiranih majčk in puloverjev ter zelo redkokdaj krila, za drugam pa pogosto.

V omarah pa to ni nič ločeno.
Prav tako mi ne pade na pamet, da bi cunje sortirala po barvah, ker vedno zlagam na vrh kupčkov, kar je sveže opranega.
Perilo imam pa posebej tangice in posebej navadne hlačke (teh imam vedno več, predala s tangicami pa skorajda ne odprem več)