roxy če maš eMule si lahko loadaš tuki. Tale link je enkrat dala ena punca iz foruma gor (ne vem točn kera ) in je res ful fajn. Pod search vtipkaš kar iščeš, pa ti direkt v eMule vrže.Fajn zadeva
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Naughty grl napisal/-a:waaaaa ... jz sm čist notr padla ... si že loadam ostale dele 1. sezone ... res zakon, prou ne morm da ne bi vidla kako se bo nadeljeval
Hehehe, najprej prvic slisala pol pa cist not padla tko kot jaz
ne, to je ameriška serija. Meni mula dobi ameriške dela, italijanske, španske. Tko da sam mal bolj pobrskaj. ''The o.c.'' napiš in mula ti bo gotovo našla
Vse sezone The O.C., v vseh možnih jezikih. Samo poklikaš kar hočeš in se ti avtomatično začne nalagat v E-Muli.
Pa celotna stran je res cool, ker se dobijo vse žive (in mrtve) nadaljevanke!
Men pa ta 2. sezona prou mori! Marissa je kr z uno Alex, Ryan z uno rdečelasko (kok mi je zoprna), Summer pa Seth tud nista skupi, un odvetnik ga neki z uno Rebecco serje, mt pa sam pije ... drgač sm pa pr 13.delu 2. sezone, jih mam še 11 za pogledat, pa jih bom vse med vikendom
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Naughty grl napisal/-a:Men pa ta 2. sezona prou mori! Marissa je kr z uno Alex, Ryan z uno rdečelasko (kok mi je zoprna), Summer pa Seth tud nista skupi, un odvetnik ga neki z uno Rebecco serje, mt pa sam pije ... drgač sm pa pr 13.delu 2. sezone, jih mam še 11 za pogledat, pa jih bom vse med vikendom
se bo vse uredilo do konca sezone-nič se bat
It looks like we could have made it baby...me and you!
Naughty grl napisal/-a:Men pa ta 2. sezona prou mori! Marissa je kr z uno Alex, Ryan z uno rdečelasko (kok mi je zoprna), Summer pa Seth tud nista skupi, un odvetnik ga neki z uno Rebecco serje, mt pa sam pije ... drgač sm pa pr 13.delu 2. sezone, jih mam še 11 za pogledat, pa jih bom vse med vikendom
ja, čak do konca sezone. se vse uredi. no, skor vse...mene je finish zelo presenetu... a ne bom izdala kaj se zgodi
men tud ta rdečelasa Lindsay je prav antipatična, pa ne vem zakaj... ne skrbi, tud te kmal ne bo več
ful mi je bla simpatična anna (v prvi sezoni) in ful luštna - trenutno je videospotu Bad day (Daniel Powter). Sicer pa itak da sta Seth in SUmmer za skup