Sex na javnem mestu?
- WhiTe_ŁaDy
- Sramežljivka

- Kraj: Maribor
-
Tigi
- Cosmopsiho

- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Žuža lej...
On lepo sedi na unem štriku k so gor boje privezane....mislim une žogice ane...jaz se lepo nanj usedem ga okol primem z nogami....ampak seveda ne z vso težo ker bi šla lepo oba pod vodo...no in lepo sexaš
Pač tkoje suvu gor ane...
Sem mu ga pa tud pačsam parkrat potegnila pod vodo je reku, da je fu dobr filing..

On lepo sedi na unem štriku k so gor boje privezane....mislim une žogice ane...jaz se lepo nanj usedem ga okol primem z nogami....ampak seveda ne z vso težo ker bi šla lepo oba pod vodo...no in lepo sexaš
Pač tkoje suvu gor ane...
Sem mu ga pa tud pačsam parkrat potegnila pod vodo je reku, da je fu dobr filing..
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
°PeeKaBoo°
- Kofetarica

- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:53, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
ŽuŽa napisal/-a:jemina napisal/-a:Na Pagu folk seksa na plaži zjutri ob 7h ko folk hodi mimo. Men je to mal bolno
![]()
![]()
Omg. a to resno al kaj? Ma za noben dnar ne bi tega ob taki uri na plaži počela če folk mem hod.
Tigi hvala za razlago. Me zanima če bi tole nama ratal k sm jst bl lesena haha.
Ja resno ja. Itak jih boli k***c
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon

.