Moj hrček je meu pa sam okol 5 mescov k je umru

no, nism ga pa mela jst pr seb, ker moja dva v hrčkih vidta miši - teh pa ne preneseta.
Sva ga s fantom skupi kupila, pa ga je meu on doma... tko da nism bla neki ful navezana nanga, res pa je, da sm bla kr lubosumna, k mi je govoru, kaj use Josif (tko mu je blo ime) ustvarja & nagaja, jst pa tega nism mogla vidt

...al pa k so ga njegovi skoz lahk mel zravn, pa ga čohal, skrbel zanga..jst pa ne, grrrr...nakonc sploh nism mela več občutka, da je moj
Najbolš mi je pa blo, k so šli moji km za več dni & mi je fant prnesu Josifaaa in sm ga jst skoz mela hihi...pol sva pa mi2 zvečer gledala TV, jst sm eno velko deko dala čez postlo pa jo tko nagubala, da so bli 'tunelčki', dala Josifa notr, on je pa tm lutau naokol pa po možnosti po najinih nogah tacou in naju žgečkou
Pa k tuki berm, kaj use vaši hrčki zganjajajo (sm celo temo prebrala za nazaj haha) me kr prime, da bi ga spet melaaaa...no, mi je pa smešn k ste se ene bunile, da kletko grize, da kolo cvil, pa me je spomnl kako mi je moj fant usak dan poroču kakšna je bla ponoč situacija & da je čist nenaspan..pa da sta z Josifom na bojni nogi
Sm se čist razpisala..pa ga sploh več 'nimam', kaj bi blo, če bi biu še živ..ah ja..