o hitri , nepričakovani zaljubljenosti
porocit pa otroka met po nekaj mesecih se tud men zdi neumno...ali pa kakrsenkoli nakup stanovanja..gres pac v podnajemnisko stanovanje, ce nimas kaksne boljse variante in pac vidis kako in kaj..je pa stvar posameznika oz. para,vsak zase ve, kako mu ustreza..vsak posameznik ima pac svoj nacin razmisljanja, in vsi imamo razlicne poglede na stvari...
tukaj nihče ne govori o otrocih..midva se pogovarjava nikakor pa da bi ga imela sedaj..itak pa 100 ljudi 100 čudi vsak dela po svoje in kokr se mu zdi prav,jst sem bila vedno mnenja da delam po občutku in ne da si delam plane po x letih skupen dom,po x letih otrok itd,čista neumnost,zakaj pa imamo 6 čut in lastno presojo? 

- Roberta R.
- Cosmopolitanka
luna22 napisal/-a:Itak standart gremo se obest na en prispevk ki vam smrdi..Če bi bili malo bolj pismeni bi ji dali konkretne primere in jaz sem ji dala svojega zato ne vem čemu posmehovanje in j***** v glavo
..Sicer pa ne vem zakaj je to blo 20-30 let nazaj ok zdj je pa to čist mimo???
Aja sj res ker tipi niso frajerji če jih ne položijo saj 20 predn kao najdejo pravo (če sploh jo) in bejbe ki rade vidijo kako se vsi vrtijo okoli njih.Sj nism rekla da bova forever skupi, upava pač da ja in ko si v zvezi rasteš skupaj z njo in se učiš in sklepaš kompromise..Sicer pa koliko parov gre šele po 12 letih v skupen dom in pol vidjo da so razvajene riti in grejo narazn (po možnosti star 30+) in pol jokajo kako je hudo bit sam..Mogoče je ta tema za ene "smrkle" preresna, kljub temu da vidm da imajo ene 18 letnce več pameti k 25 letnce..
lej ti si mal narobe razumela, vsaj mene.. nism ti nč hotla solit pameti ali je*** v glavo.. sej že veš kaj delaš.. samo hotla sm poudart to, da če sta 5 mesecev skupaj, to še ni primer da tut če hitiš lahko uspe

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
luna22 napisal/-a:tukaj nihče ne govori o otrocih..
A res?
Prvi post:
felice napisal/-a:
spoznala sem fanta kateri mi je totalno prevzel! imam 25 let in 2 resne (daljše) zveze za sabo! ampak še nikoli se nisem tako zacopala v nekoga kot zdaj! še nikoli nisem tako resno razmišljala tako resno z nekom! pripravljena sem se odrečt vsemu za njega! Kljub vsej zaljubljenosti sem zelo realna...sama po sebi sem vedno razmišljala z razumom in šele kasneje s čustvi! tako noro se štekam z njim! kot da sem res spoznala svojo sorodno dušo!...zanima me kaj mislite o tem !? Verjamete v to ko nekdo ustvari družino po pol letu poznanja drug drugega! ko enostavno ne dvomiš v nekoga! niti 1% ! imate izkušnje? poznate nekoga ki se mu je na tak način izpeljau lajf!?... zanima me vaše mnenje! ker js enostauno res ne morem verjet kaj se mi dogaja!!! da s z nekom tako noro štem v vseh pogledih!!
- Miss September
- Debatorica
Menim, da je pomanjkanje podpore iz strani bližnjih krivo za to, da potem sami ne verjamemo vase in posledično v uspešno zvezo. Samo pomislimo, kako je podpora naših staršev vplivala na nas med odraščanjem? Če drugi ne verjamejo v nas, potem tudi mi težje verjamemo vase. In, ko ne verjamemo vase, je težko uspeti. Ljudje premalo verjememo v dobro in preveč v slabo. Očitno. Bolj se nam zdi verjetno, da bo zveza propadla kot uspela. In to je precej žalostno. Sicer pa je bolje, da vsaj vase verjamemo, da zmoremo, kot pa drugim, ki ne, pa nas sploh ne poznajo.
Worship me or walk away.
freaky napisal/-a:čivava napisal/-a:ni dolgo nazaj, ko se je kolega poročil ko sta bila s punco 8 let skupaj, je rekel, da naj ne čakava tolk dovgo, da če bi on lahko spremenil nekaj, bi to, da bi se poročil po 2h letih zveze s punco.
Tole bi še komentirala. Ta fant je to rekel zato, ker zdaj vidi, da jima laufa, po 2 letih pač tega še ni uvidel. In se mi zdi popolnoma nepotrebno, da obžaluješ, da neke stvari nisi storil že prej. Tako je pač naneslo in če prej ni vedel, da sta za skupaj, ne vidim razloga, zakaj bi se moral že takrat skupaj s punco vselit v stanovanje.
No, to maš prav, ne rečem da to ni res,samo, jaz samo ponavljam njegove besede, zato, da ne boste preveč pljuvali po ženski stari 25 let, ki se je tako hitro zaljubila, in hoče hitro živeti... Ne vem, mogoče se pa boji, da ji bo čas ušel. Poznam več folka, ki so se zelo hitro odločili za družinco, poroko.. skupno življenje. In so še zdaj srečni. Zato jo pustimo, da sama izbere svojo pot.. mar ne??

jullia_ napisal/-a:luna22 napisal/-a:tukaj nihče ne govori o otrocih..
A res?
Prvi post:felice napisal/-a:
spoznala sem fanta kateri mi je totalno prevzel! imam 25 let in 2 resne (daljše) zveze za sabo! ampak še nikoli se nisem tako zacopala v nekoga kot zdaj! še nikoli nisem tako resno razmišljala tako resno z nekom! pripravljena sem se odrečt vsemu za njega! Kljub vsej zaljubljenosti sem zelo realna...sama po sebi sem vedno razmišljala z razumom in šele kasneje s čustvi! tako noro se štekam z njim! kot da sem res spoznala svojo sorodno dušo!...zanima me kaj mislite o tem !? Verjamete v to ko nekdo ustvari družino po pol letu poznanja drug drugega! [/b]ko enostavno ne dvomiš v nekoga! niti 1% ! imate izkušnje? poznate nekoga ki se mu je na tak način izpeljau lajf!?... zanima me vaše mnenje! ker js enostauno res ne morem verjet kaj se mi dogaja!!! da s z nekom tako noro štem v vseh pogledih!!
Tukaj ona sprašuje po mnenju in ne delanju njih!!! Sicer pa nima veze želim ji vso srečo in ostalim tud da bi mislile bolj pozitivno kot je ena že napisala..Misli pozitivno in dobil boš pozitivno

čivava napisal/-a:Zato jo pustimo, da sama izbere svojo pot.
Jaz nisem nikoli rekla, da tega ne sme. To je njeno življenje, s katerim lahko dela, kar hoče. Ko si želiš ustvariti družino, je potrebno preučiti veliko faktorjev in eden izmed njih je tudi, kako dobro poznaš partnerja, saj ima neprestano kreganje in kasnejše spoznanje, da fant ni izpolnil tvojih pričakovanj, velik vpliv na otroka. Saj ne rečem, vedno obstaja tveganje. Če poznaš partnerja 5 mesecev ali pa 5 let. Je pa dejstvo, da se tveganje poveča v prvem primeru. Ker enostavno težko verjamem, da po tako kratkem času dobro poznaš partnerja. Ker si še v fazi zaljubljenosti.
In ne da sem pesimist, še zdaleč ne. Jaz si želim, da bi jima uspelo, kot to želim vsem ostalim parom. Včasih pa je potrebno pogledati tudi z objektivne strani, da lažje sprejmeš odločitev in da se zaveš, kolikšno je tveganje.

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Če sta dva človeka za skupaj jima bo uspelo ustvarit skupno življenje po pol leta ali pa po sedmih letih. odvisno je samo kakšen človek si, ali boš tvegala zdaj ali pa boš čakala še dolga leta preden boš ugotovila če je ''pravi''.
jaz sem še par let mlajša od tebe, pa sm se preselila k fantu ko sva bla skupej pol leta. zdej sva skupej dve leti in se mava najlepš. kaj bo čez 2 leti pa tko al tko noben ne ve, če se bo izkazalo da ni pravi, pač ne bo pravi.
če bi bil vmes še kakšen otrok, bi bil tukaj že problem... ampak če pogledaš z druge strani smo moderna družba, v kateri otrok brez očeta ni nekaj najhujšega kar se ti lahko zgodi.
rajš vidm da se mi zgodi to da sem samska mamica, kot pa da celo življenje čakam na pravega in ga najdem pri 40 ali pa celo nikoli.
jaz sem še par let mlajša od tebe, pa sm se preselila k fantu ko sva bla skupej pol leta. zdej sva skupej dve leti in se mava najlepš. kaj bo čez 2 leti pa tko al tko noben ne ve, če se bo izkazalo da ni pravi, pač ne bo pravi.
če bi bil vmes še kakšen otrok, bi bil tukaj že problem... ampak če pogledaš z druge strani smo moderna družba, v kateri otrok brez očeta ni nekaj najhujšega kar se ti lahko zgodi.
rajš vidm da se mi zgodi to da sem samska mamica, kot pa da celo življenje čakam na pravega in ga najdem pri 40 ali pa celo nikoli.
Our passion is our strength <3
-
- Komunikatorka
Felice - go for it. Kar bo pa bo....
Midva sva se tud zlo hitr odločla za poroko in otroka, k njemu sem se pa preselila že takoj. Po dveh mescih življenja skupi sva vidla da nama laufa, in sva šla korak naprej. Kaj bo prineslo življenje bomo še vidl, zaenkrat je pa vse super.
Če si to želiš ti, in če si isto želi on, tle ne vidim problema.
Midva sva se tud zlo hitr odločla za poroko in otroka, k njemu sem se pa preselila že takoj. Po dveh mescih življenja skupi sva vidla da nama laufa, in sva šla korak naprej. Kaj bo prineslo življenje bomo še vidl, zaenkrat je pa vse super.
Če si to želiš ti, in če si isto želi on, tle ne vidim problema.
-
- Komunikatorka