o hitri , nepričakovani zaljubljenosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

luna22 napisal/-a:Ni vse tako kot pišete nekatere..jst ko sem spoznala svojega fanta sem takoj ko je stopil v prostor vedela da je on ta...še isti večer sva imela zmenek in bilo je čudovito,kmalu sem spoznala njegovo družino in tudi živiva že skupaj in sva par 5 mesecev.Sicer o otroku že govoriva ampak ne pa da bi ga že delala..Ko bo čas najprej se seliva v drugo stanovanje potem pa dalje..In ja jst verjamem da lahko ko najdeš svojo dušo greš hitro v vse.Tud sama sem bila prej v 5 letni zvezi in niti z eno nogo nisva bila tako intenzivna.Ne vem mogoče z leti gledaš drugače.No jaz jo razumem še najbolj se mi zdi in ji želim obilo zabave in sreče z njim :D ..Zdj pa me lahko spluvate jst sem srečna in se ne obremenjujem kaj bo jutri :freude:

No, pomemben podatek pri vsem tem je, kako dolgo sta zdaj skupaj. Po nekaj mesecih je res vse sladko in želiš na hitro, vprašanje pa je, kaj se zgodi po letih zveze.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Ampak velikooo ljudi, ki so končali resne dolgotrajne zveze, se , ko se znova zaljubijo, hitreje odločijo za otroka in skupno življenje. Mislim, da zato, ker imaš potem več izkušenj, bolj si pozoren na napake. Poznam par, katera sta bila skupaj 2 meseca, pa je zanosila, pa sta še zdaj skupaj (prej sta oba bila v dolgoletnih vezah). NO, skupaj sta zdaj že 4 leta, pa je na poti že drugi dojenček ;).
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Sej vsak pozna kakšen primer zveze, ki je uspela. Še več pa poznamo nesrečnih zgodb z bednim koncem. Nobene škode ni, če počakaš eno leto. Če sta si usojena, v tem času ne bo šlo vse v franže. Lahko je pa precej problemov, če si nepremišljen.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

midva sva pa se zlo mlada (ko sva se prvic v zivlenju vidla sva bla js 17 on 20), po enem tednu sva bla skup, po dveh sexala, po treh tednih spoznala od drug drugega starse, po dveh mesecih sem za en mesec zivela pri njemu...potem sem odsla za celo poletje (4 mesece) vmes sva se dvakrat videla (skupaj tri tedne), drugace ''zveza na daljavo''. septembra bova skupaj 6 mesecev, in oktobra zacneva zivet skupaj (Studenta).

vmes sva mela oba rojstni dan, tako da zdej sva 18,21

porocam cez par let kako kej ratuje :D

od prej ma on resne zveze, js ne tolko, ampak sem se tudi dosti naucila...

drugace pa js mislim, da ko skocis, je treba skocit do konca. ok, otroci so neki druga, ampak vse ostalo pa se gre nekako. pac v zivlenju je treba mal tvegat :) mogoce se bo izslo, mogoce pa ne...
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

luna22 napisal/-a:Ni vse tako kot pišete nekatere..jst ko sem spoznala svojega fanta sem takoj ko je stopil v prostor vedela da je on ta...še isti večer sva imela zmenek in bilo je čudovito,kmalu sem spoznala njegovo družino in tudi živiva že skupaj in sva par 5 mesecev.Sicer o otroku že govoriva ampak ne pa da bi ga že delala..Ko bo čas najprej se seliva v drugo stanovanje potem pa dalje..In ja jst verjamem da lahko ko najdeš svojo dušo greš hitro v vse.Tud sama sem bila prej v 5 letni zvezi in niti z eno nogo nisva bila tako intenzivna.Ne vem mogoče z leti gledaš drugače.No jaz jo razumem še najbolj se mi zdi in ji želim obilo zabave in sreče z njim :D ..Zdj pa me lahko spluvate jst sem srečna in se ne obremenjujem kaj bo jutri :freude:

ma kaj si ti nor vidva bi morala na olimpijskih nastopit v maratonu,bi meli zlati medaljo,5 mescev wooooowwwwwwwwwww,kapo dol :D
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

stevens napisal/-a:

ma kaj si ti nor vidva bi morala na olimpijskih nastopit v maratonu,bi meli zlati medaljo,5 mescev wooooowwwwwwwwwww,kapo dol :D

:lach: :rofl:
Minja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Minja »

Zanimiva tema. Še bolj zanimivo, da ti še nihče ni odgovoril, da vidva - ti in tvoja sorodna duša - najbolje vesta, kako se počutita, kaj doživljata drug z drugim, kakšni so vajini plani, želje... Sama nisi nič napisala o vajinih občutkih, le o svojih ;)
Jst bi rekla - odločita se skupaj...pa naj bo to skupno življenje, družina ali da bosta še malo počakala :) Garancije pa tako ni za nobeno odločitev. Pa kot je že napisano, ni ena odločitev pravilnejša od druge...važno, da sta do nje prišla skupaj.

Pa srečno.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

MsN napisal/-a:

No, pomemben podatek pri vsem tem je, kako dolgo sta zdaj skupaj. Po nekaj mesecih je res vse sladko in želiš na hitro, vprašanje pa je, kaj se zgodi po letih zveze.

tut js sm kuj na to pomislla :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Roberta R. napisal/-a:
MsN napisal/-a:

tut js sm kuj na to pomislla :)

Res je vprasanje je, kaj se zgodi po nekaj letih zveze.ampak navsezadnje je vseeno za dva, ki se razumeta, ali se za ta korak odlocita po nekaj mesecih al po nekaj letih..res je da vec let ko mine bolje spoznas partnerja, nikjer pa ne pise, da zveza ne bi mogla laufat z nekom, ki se ustalis ob njem, ze po nekaj mesecih..ce je oseba prava, ni pomembno, ali se z njim ustalis po nekaj mesecih ali po nekaj letih... mislim pa, da kaj kmalu spoznas cloveka..in vidis njegove prednosti ali napake...
Uporabniški avatar
luna22
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: sončni gozd

Neprebrana objava Napisal/-a luna22 »

Itak standart gremo se obest na en prispevk ki vam smrdi :twisted: ..Če bi bili malo bolj pismeni bi ji dali konkretne primere in jaz sem ji dala svojega zato ne vem čemu posmehovanje in j***** v glavo :roll: ..Sicer pa ne vem zakaj je to blo 20-30 let nazaj ok zdj je pa to čist mimo???
Aja sj res ker tipi niso frajerji če jih ne položijo saj 20 predn kao najdejo pravo (če sploh jo) in bejbe ki rade vidijo kako se vsi vrtijo okoli njih.Sj nism rekla da bova forever skupi, upava pač da ja in ko si v zvezi rasteš skupaj z njo in se učiš in sklepaš kompromise..Sicer pa koliko parov gre šele po 12 letih v skupen dom in pol vidjo da so razvajene riti in grejo narazn (po možnosti star 30+) in pol jokajo kako je hudo bit sam..Mogoče je ta tema za ene "smrkle" preresna, kljub temu da vidm da imajo ene 18 letnce več pameti k 25 letnce..
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Luna22 s zgoraj napisanim se popolnoma strinjam..in kot sem ze zgoraj omenila, ni vse odvisno od tega kuk dolg si skup, amapk od tega, kako se dva razumeta..zdj ene imajo pac predsodke glede tega, in imajo jasno postavljene meje, po kolkih letih to, ono, tisto..js pa se s tem nisem nikdar obremenjevala... tudi pri zdjsnem tipu ne...skupi sva 5 mesecev, zivim pri njemu, laufa nama super.. :) in nwm zakaj bi js mogla cakat nwm kolk let, da grema skp zivet pa itd... navsezadnje, mislim,da bova tkle najlazje videla pri cem sva..
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Mene nič ne moti, če se par odloči za skupno življenje že po 5ih mesecih, čeprav vem, da si jaz tega pri sebi enostavno ne predstavljam. Absolutno prehitro. Mi je pa rahlo "smešno" (ne mislim nič grdega, da ne bo pomote), da na podlagi zaljubljenosti (in ne ljubezni) nekateri vidijo, da so za skupaj. Povsem logično in samoumevno je, da je zveza po 5ih mesecih še čisto v rožcah, enostavno si preveč zaljubljen, da bi lahko dokaj objektivno (kolikor je v odnosu, v katerega si vpleten, možno gledati objektivno) gledal na partnerjeve napake. Ko zaljubljenost mine, se pa pokaže, koliko sta dva zmožna skupnega življenja, ali znata konstruktivno reševati probleme, se znata pogovarjati. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

No, jaz jo bom pa spodbujala, da svojo vezo vzgoji v lepo življenje, družinsko in kar se da srečno... Saj je itak njena stvar, kako pa kaj,

tud jaz nisem dolgo v zvezi, (10 mesecev), in nama je že veliko folka reklo, da naj si ustvariva dom čim prej, ni dolgo nazaj, ko se je kolega poročil ko sta bila s punco 8 let skupaj, je rekel, da naj ne čakava tolk dovgo, da če bi on lahko spremenil nekaj, bi to, da bi se poročil po 2h letih zveze s punco... Ja, vem da ne pride pri vsakem to v poštev, eni se hitro skregajo, ker nimajo potrpljenja... drugi se znajo pogovorit... Tud jaz sedaj v tej zvezi vidim lepe stvari, in je samo svetlo nebo nad nama... Kaj se pa bo dogajalo... to pa ne ve nihče..
Zato tejle naši 25letnici želim vse naj naj, Pa naj si sama kujeta svojo srečo, brez da prebira tele naše poste, ker sama že vesta kaj je najbolje za njiju!!!!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

luna22 napisal/-a:Sj nism rekla da bova forever skupi, upava pač da ja in ko si v zvezi rasteš skupaj z njo in se učiš in sklepaš kompromise.

To je sicer res, ampak v kakšne resne dolgoročne obveznosti, kot je naprimer skupni nakup stanovanja (po možnosti z 20letnim odplačevanjem kredita) ali celo odločitev za otroka, pa jst po parih mesecih ne bi šla.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

čivava napisal/-a:ni dolgo nazaj, ko se je kolega poročil ko sta bila s punco 8 let skupaj, je rekel, da naj ne čakava tolk dovgo, da če bi on lahko spremenil nekaj, bi to, da bi se poročil po 2h letih zveze s punco.

Tole bi še komentirala. Ta fant je to rekel zato, ker zdaj vidi, da jima laufa, po 2 letih pač tega še ni uvidel. In se mi zdi popolnoma nepotrebno, da obžaluješ, da neke stvari nisi storil že prej. Tako je pač naneslo in če prej ni vedel, da sta za skupaj, ne vidim razloga, zakaj bi se moral že takrat skupaj s punco vselit v stanovanje.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Odgovori