Ti si samo nabavi drugega. Saj ko bo enkrat doma spet novi bodo vsi veseli.
 hrčki vaši.. kak so? 
 bulma, pogrešam tvoje zgodbice o hrčolinih.. 
 sama sem ponosna lastnica dolgodlakega hrčolinkota... ful je lepi... beli celi je.. pa pol ma na glavi črno irokezo.. pravi frajer je.. 
 kak so kaj vaši hrčoti? kak jih hladite v teh malo bolj toplih dneh?

ashi napisal/-a:aja.. pozabla sem omenit... najbol me zmoti ko vsi nekaj brezveze govorijo kako hrčki smrdijo... pa da bolj smrdijo od morskih prašičkov.. amm... frendica ma morskega prašička pa neverjetno bolj smrdi... moj hrčolin pa nič.. pa ga mam v sobi.. pa je čist priden.. fajn.. pa nič ne smrdi.
tolko za zdaj...
 ze navsezgodaj zjutraj 
 saj je faca... ej uradne slikice še nimamo od hrčolina, moramo narediti zdaj en fotoshooting pa pol bo 
 samo prava faca je.. veš da ma dolgo dlako.. in pol zjutraj ko se zbudi.. al pa zvečer... je celi skuštrani 
 meni je prava faca 

Si ga vse predstavljam. Daj, naredi fotoshooting! Da vidimo tega divjaka. Jaz ju včasih snemam še, da delata kakšne norosti. Samo hrčki so res the best! Do zdaj me še nobena žival ni tako impresionirala. Res je, da žal ful malo časa živijo itd., samo je pa tisti dve leti zato toliko bolj zakon.

Ja, res so zakon! Pa zabavno jih je gledat. Škoda da so nočne živali, ali vseeno. Saj podnevi tudi lazita kaj po kletki 

), pa zdaj po novem tam kaka, lula in se hrani. Mislim, kriza 

So pa lepi-vendar za mene preveliki. Raje imam majhne hrčke 
 meni so morski prašički tudi npr lepi.. samo meni ni fajn to njihovo nekontrolirano lulanje pa kakanje... to mi pa ni fajn. tak da mam rajši mojega hrčolina 
 bulma ti si prekmurka a? 
 ej ti si dala tvojemu tisto kao eno palčko ka je z medom pa pol so gor ena semena? v bistvu jo tak obesiš na kletko pa te se hrčo gor obesi pa to papca.. 
 pa to je zdravo za njih? ali je zopet kaj "nevarnega"?