*purple* napisal/-a:
glede primerov...
Za prepir sta kriva dva, to ne moremo zanikat.ampak če povem podatek, da je prva punca iz prvega primera, danes po parih letih še stokrat hujš kot je bla takrat, potem ni dvoma na čigavi strani je 90% krivde.
Glede bratranca...Preveč ji je zupal, pustil ji je široko obzorje, ni imela nekih meja, ni imela prepovedi da tega nesme in to.Pa je šla in že taprvič poskočila z drugim med rjuhe.verjetnos ta si bla všeč ker še po letu dni furata zvezo.
zdej krivde na bratrančevi strani ne vidmo.Imela je res vse, kar si lahko poželi.In zakaj je ne vidmo, ker je tukej še ostalih tisoč svinjskih stvari ki jih jepočela in jih počne odkar se je razvedelo da ima ljubimca.
tretji primer.Punca je še vedno ista.S cveta na cvet, brez sramu in brez pojasnil.
Jaz nimam nobenih prepovedi, da česa ne smem. In moj tudi ne. A misliš, da bi v zgornjem primeru pomagalo, če bi ji tip postavljal meje? Da ga potem ne bi prevarala? Mogoče res ne, če bi imel doma privezano - ampak kakšen odnos je to?
Sama praviš na koncu
Poznam vse tri fante in vsi trije so uredu fantje.Poznam vse tri punce in ve, da se jim mal frtajčka v glavi.ena je pa sploh psiho.
S tipi, ki "se jim frtajčka v glavi", pač ne bi bila. Ker je problem to, ne pa to, da bi jih morala bolj kontrolirat. Malo niže je tema o tipu, ki nima časa za svojo punco in gre sam v Gardaland. Tam se strinjam s tabo, Purple. Če bi moj tako naredil - ne bi mu prepovedala iti v Gardaland, ne bi mu prebrskala vseh stvari, da bi izvohala, če je kaj na tem, bi pa podvomila v svojo zvezo. Ker si je jaz tako ne predstavljam. Že pred Gardalandom ne - kljub vsemu delu in študiju se da najti čas za zvezo, če ti je kaj do nje. In njemu očitno ne bi bilo.
Glede govorice telesa. Ne domišljam si, da bi zavohala v trenutku, kdaj laže ali ima drugo. Ampak dokler se do mene obnaša ljubeče kot vedno, nimam razloga za sum (v primeru, da je tak fenomenalen igralec, da fura dvojno zvezo, ne da bi jaz opazila, pa požrem tudi svoj ponos in to ugotovim pač nekoliko kasneje. Ampak ta možnost ni prav velika).
Če se pa ne obnaša ljubeče, je pa problem to. Ne glede na to ali me vara ali ne, problem je, če kar naenkrat ne najde več časa zame. In o tem se je treba pogovoriti.
Varanje je posledica stvari, ki so v zvezi narobe, ne pa vzrok za to.
Zanimive so te stvari glede izbire partnerja. Zakaj nekatere vedno pristanejo v zvezi, kjer jih tip pretepa? Zakaj nekatere vedno najdejo alkoholika? Zakaj nekatere vsak prevara? Zberejo moč in ga zapustijo, naslednji je pa podoben primerek.