Moj pa zna kr dobr plesat in če greva skupaj na veselice, največ plešem z njim, drugače pa tudi s kolegicami in kolegi, ki se poznamo. Se je pa enkrat tud zgodilo da sem z nekom ki ga nisem poznala, poznal ga je na videz le moj, in mi potem razložil kdo je biv... Tud jaz svojmu pustim da gre tud z drugimi plesat...
ko grem brez fanta plešem s kolegicami ali z zelo dobrimi znanci, ki jim zaupam in vem da ne bi nič poskušali z mano. predvsem pa med nami držim fizično razdaljo, torej stiski rok so največ kar se lahko zgodi
Mislim, da punce, k smo zasedene, že v osnovi oddajamo tako energijo, da nas tipi pustijo pr mir in sploh nočjo plesat z nami. Seveda, če jo res oddajaš in ti ni do plesa z drugimi, če na polno flirtaš z vsakim, k pride mem, pol pa neki ne štima v tvoji vezi. Vem, da ko grem vn s prjatlco ki je samska, ma vedn poln tipov okol sebe, js pa res minimalno, ker jim že s pogledom sporočam back off! I'm in love with somebody. Po moje se to čuti, ne vem no...
Men nikol ni pasal, da se me je kr en folk dotikal tko po bokih ipd. S kolegi sm plesala, sam zdej k mam fanta, mi pa tud to ne pase. Sm bla enkrat sama zuni s sosolci pa vem, da sm se izmaknla vsem takim situacijam. Najbols mi je plesat s svojim fantom pa se ful se ujameva v plesu, lohk se cist izzivljam, ker je z njim vse dovoljeno Skratka, ne cutim potrebe po plesu z drugimi, niti mi to ne pase.
It started over coffee, we started out as friends.. It's funny how from simple things the best things begin <3