mene pa neki zanima,če kdo ve.sm še čist nova na myspaceu:)pa me zanima kako se naredi,da drugi ne vidijo mojih frendov.da skrijem frende.če kdo ve,prosim?????tnx
Na googlu vtipkaj Myspace hide codes, pa ti ven vrže x enih strani, kjer poiščeš kodo Hide friends (lahko tudi comments itd.), skratka tam samo kopiraš kodo in jo prilepiš kamor piše (ponavadi v section About me).
jzt mam pa en problem...
na myspace-u sem pozabila geslo... ampak je težava v tem da mi tega gesla sploh ne pošlje(čeprav grem na pozabljeno geslo,vpišem mejl in piše da naj bi mi ga poslal,ampak mi ga ne )
sem sprobavala že tisočkrat pa vseeno ne deluje.
tko da če ma kakšna kšn nasvet...
o0girl0o napisal/-a:jzt mam pa en problem... na myspace-u sem pozabila geslo... ampak je težava v tem da mi tega gesla sploh ne pošlje(čeprav grem na pozabljeno geslo,vpišem mejl in piše da naj bi mi ga poslal,ampak mi ga ne ) sem sprobavala že tisočkrat pa vseeno ne deluje. tko da če ma kakšna kšn nasvet...
A si ziher, da si vpisala pravi mail naslov (s katerim si se registrirala na to stran)?
o0girl0o napisal/-a:jzt mam pa en problem... na myspace-u sem pozabila geslo... ampak je težava v tem da mi tega gesla sploh ne pošlje(čeprav grem na pozabljeno geslo,vpišem mejl in piše da naj bi mi ga poslal,ampak mi ga ne ) sem sprobavala že tisočkrat pa vseeno ne deluje. tko da če ma kakšna kšn nasvet...
A si ziher, da si vpisala pravi mail naslov (s katerim si se registrirala na to stran)?