Kaj ste po horoskopu ?
- tehtnicaJM
- Sramežljivka
sAdie napisal/-a:bubbles napisal/-a:
ne vem, če bi rekla, da sm tipična ribica, k ravno tih in sramežljiva in zasanjana nism. mam pa ful domišljije pa sm dojemljiva za probleme iz okolice (ljudi).
hm, mi 2 sma si pa kr podobne![]()
Hmm ja sej jst tut tiha pa sramežljiva lih nism ... kar se da tut tuki ugotovit, ker nakladam za 4 ...

Ampak zasanjana, non stop v oblakih, polna domišljije, vsa cmerava, občutljiva za vsak drek, iščem same ideale, še posebno v ljubezni, vsa pocukrana ... ma tipična ribica ... priznam ... in to s ponosom ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
tiasha napisal/-a:sAdie napisal/-a:bubbles napisal/-a:
ne vem, če bi rekla, da sm tipična ribica, k ravno tih in sramežljiva in zasanjana nism. mam pa ful domišljije pa sm dojemljiva za probleme iz okolice (ljudi).
hm, mi 2 sma si pa kr podobne![]()
Hmm ja sej jst tut tiha pa sramežljiva lih nism ... kar se da tut tuki ugotovit, ker nakladam za 4 ...![]()
![]()
Ampak zasanjana, non stop v oblakih, polna domišljije, vsa cmerava, občutljiva za vsak drek, iščem same ideale, še posebno v ljubezni, vsa pocukrana ... ma tipična ribica ... priznam ... in to s ponosom ...![]()

- barbie_girl
- Kršitelj/ica 2. stopnje
- Kraj: Ljubljana
Dorotea napisal/-a:DevicaTipična. Ampak res tista prava... Nepopravljivi perfekcionist, ki od drugih pričakuje nekar česar niti sam ne zmore, sovraži zamujanje. Dobra je v organizaciji in uživa v delo s številkami in podrobnostmi. Ima izreden smisel za kritičnost in raziskovanje.. Ti ljudje zelo cenijo osebno neodvisnost in svobodo, hitro se pocutijo utesnjeni, vklenjeni in ujeti. Potrebujejo gibanje, avanture in zrak.
![]()
Vse majo prav. to sem jaz
Jas tudi

as if.
- _n_j_i_n_s_a_
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana-Fužine
*Ela* napisal/-a:Dorotea napisal/-a:DevicaTipična. Ampak res tista prava... Nepopravljivi perfekcionist, ki od drugih pričakuje nekar česar niti sam ne zmore, sovraži zamujanje. Dobra je v organizaciji in uživa v delo s številkami in podrobnostmi. Ima izreden smisel za kritičnost in raziskovanje.. Ti ljudje zelo cenijo osebno neodvisnost in svobodo, hitro se pocutijo utesnjeni, vklenjeni in ujeti. Potrebujejo gibanje, avanture in zrak.
![]()
Vse majo prav. to sem jaz
Jas tudi
enako tle
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005