o hitri , nepričakovani zaljubljenosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a račka »

no mojedva stara sta se poročila po enmu letu zveze s tem d sm bla jz takrt že 4 mesce v trebuhu :D zdj sta pa že 19 let poročena tko d očitn tut tko gre :D
Zadnjič spremenil račka, dne 18. Avg. 2008 14:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ampak onadva sta itak svetovna ekstrema očitno, zato se človek na njune izkušnje ne more zanašat. (razen če si se zatipkala pri trajanju zakona :) )
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Sporoči čez dve leti, če sta še vedno tako zaljubljena :lol:

In, ko si napisala, da si noro zacopana, a hkrati realna - daj, daj, pišeš o sorodni duši, o družini, o tem, da si vseeno trdno na tleh ... Ne slepi se. Si preprosto noro zaljubljena, kar je super stanje, izkoristi ga, dokler bo trajalo, ker večno tako ali tako ne bo.

In v fazi zaljubljenosti je ne glede na leta nekaj običajnega, da človek v partnerju takoj vidi ideal, vse štima, drug drugemu dopolnjujeta stavke ipd. Ne misli, da je to kaj nadnaravnega, ker so krivi hormoni sreče, dogaja se večini parov (po moje predvsem ženskemu delu) in to je to. Sama zase vem, da je to zgolj stopnja v odnosu do nekoga in mi na kraj pameti ne pade oz. bi si precej zamerila, če bi na tej točki delala na otroku in vse želela v eni sami minuti. Zakaj se ne prepustiš, zakaj ne uživaš ob njem, zakaj bi rada še več, če je že to ogromno? Moja filozofija je pač ta, da je čas za selitev, otroke in ostale 'resne' zadeve, ko padejo maske, ko se zaljubljenost pretvori v ljubezen, ko pridejo prvi prepiri, ki jih rešita, ko on ni nekdo, za katerega bi naredila vse, ampak veš, da sta skupaj zmožna narediti vse ... Do takrat pa - pojdi s tokom in se umiri :wink:
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a račka »

jozs ja zatipkala sm se :D hehe no sj pravm d se da sj ni pa vedno tko :)
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

Vse lepo počasi pa bo najbolje, in ne prehitevat, da ne bo potem kaj narobe. Lahko je tako misliš samo zaradi zaljubljenosti, ker zdaj še ne vidiš, da ima napake. Sicer pa imaš dve resni zvezi za sobe pa verjetno že kar napake in to poznaš saj veš iz napak se učimo. :wink:
Drugače pa mislim, da je možno ja da se tako počutiš, saj naj bi vsak imel eno sorodno dušo. :) Veliko sreče ti žeim(še naprej-ker imaš že zdaj srečo!:) )
P.S. delusional---ne poslušaj teh komentarjev 20letnic...bla bla bla. Misnem halo no??? Daj ne s takimi prosim.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Oh, lepote začetkou ...

Glej, cuker, po kermu se prve mesce valaš, trava, k tko zlo glasno rase, čudeži, kerim ni konca, trebuh zabasan z metulji, srček, za kerga si prepričan, da ga bo pobral od preobilice sreče, ujemanje dveh dušic, nepredstauljivo, nedoumljivo in skor že nadnarauno, ... usa ta "čudesa" se sčasoma začno odmikat in dajat več prostora razumu. In če tut tle zveza pride skoz ... šele takrat (če sploh) se lahko začne prava ljubezen. In čas za (resnično) planiranje skupne prihodnosti ...

Uživaj u trenutkih, ne obremenjuj se z jutrišnjim dnem, še prehitr pride ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

hahaha te že vidim v rubriki: kako ga preboleti,ziherrrrrrrrrrrrrrrr :lol:
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Ja vrjamm u to,da se nekdo pač hitr ujeme..sam se mi pa zdi,da ni lih najbolj da razmišljaš u taki smeri..Počak še neki časa,da se prepričaš če je res to to..

Sicr pa nikjer noben nima za nič garancije ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Če rada tvegaš, potem ni ovir. Pač živi za danes ne za jutri. Jutri zmeraj pride (sam z otroci pa useen lahko še mal počakata no...)
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

meni se zdi, da ti hormoni nagajajo... vsaj pol leta se še nosijo rožnata očala... če je tvoj idealni, popolni, potem ni problema, če še malo počakata z družino... če sem prav razumela... ali sta si jo že ustvarila?...

Drugače pa pol leta zveze ni nič... javi se čez leto, ali ap še bolje... čez tri leta.... da vidimo, če bo še takrat zmeraj tvoj popolni :D
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Stevens ima prav. Prosim, za voljo tega, da se nasmejim nekoč v prihodnosti, se z njim zapecaj. Takrat, ko bo pa šlo vse po zlu, pa napiši na ta forum kako in zakaj je šlo. Prosim, rad bi se nasmejal malo. :twisted:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

felice, ne zmeni se za te komentarje. Misli pozitivno in ravnaj po svoji volji, pa se bo že izteklo, kot se mora.
Uporabniški avatar
Felicia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Felicia »

Tut jst sm zdele tko zalublna, da mislm da bo to trajal..Jst upam da bo ane....Sam komentarji drugih me mal zmedejo..češ mogoče pa je to res sam na zečetku....Jst sm v svojga od skoz zalublena....In nama je res lepo...Če bom zasrala bom sama kriva... :razz:

Škoda k se ne da v prihodnost mjčken pokukat :twisted: :razz:
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss September »

Karkoli boš storila- sama boš nosila posledice. Nihče ti ne more potrditi, kako bo. In nobena odločitev ni pravilna ali napačna. Je samo odločitev. Vsak je 100% sam kriv za vse, kar se mu dogaja. Ne boj se, ker ni mišljeno v negativnem smislu, ampak govorim nasplošno. Zdi se mi zelo lepo, da verjameš v to zaljubljenost (js žal ne morem- glede vsega sem skeptična) in zdi se mi zelo pogumno to, da ne dvomiš v vaju. In poglej, dokler oba verjameta v dobro, sta na dobri poti. Vedno se kje zalomi in, če bosta tudi takrat skupaj ter verjela v dobro, bosta zmožna premagati ovire. Samo za tvoje dobro ti rečem- ne odreči se vsemu drugemu. Zakaj bi se? Pravzaprav ne vem sploh čemu se nameravaš odreči? V zvezi nista samo vidva. Vedno moraš biti odprta še za svet okoli sebe. Pa zanima me še, zakaj sta se končali tvoji prejšnji zvezi? Če ne želiš, ti ni treba odgovoriti na to.
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
luna22
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: sončni gozd

Neprebrana objava Napisal/-a luna22 »

Ni vse tako kot pišete nekatere..jst ko sem spoznala svojega fanta sem takoj ko je stopil v prostor vedela da je on ta...še isti večer sva imela zmenek in bilo je čudovito,kmalu sem spoznala njegovo družino in tudi živiva že skupaj in sva par 5 mesecev.Sicer o otroku že govoriva ampak ne pa da bi ga že delala..Ko bo čas najprej se seliva v drugo stanovanje potem pa dalje..In ja jst verjamem da lahko ko najdeš svojo dušo greš hitro v vse.Tud sama sem bila prej v 5 letni zvezi in niti z eno nogo nisva bila tako intenzivna.Ne vem mogoče z leti gledaš drugače.No jaz jo razumem še najbolj se mi zdi in ji želim obilo zabave in sreče z njim :D ..Zdj pa me lahko spluvate jst sem srečna in se ne obremenjujem kaj bo jutri :freude:
Odgovori