*cheRry* napisal/-a:Mene je zmotu naslov-Nočem ga pozabiti. Bla sta skupi 8 mescev, mogoč se ti zle zdi velik, je čist dost da se na nekoga zlo navežeš in da si prizadet ko se konča, sam neka cela večnost pa spet ni. In s tem ko se še kr videvaš z njim delaš sama seb škodo, pa čeprov je tko luštno ko sta skup. Se ti ne zdi da bi ga lahk v teh 10mescih pozabla, če se ne bi skoz vračala k njemu, se mučla z vprašanji kaj hoče od tebe, kk se bo obnašal do tebe ko bo šola (to je mene v OŠ skrbel). Če ti je povedu oz. dal vedet da noče bit več s teb oz. da bi bla skup sam zato da bi lahk prespala pr njemu-ka tle ni jasn?
saj ravno zato sem si mislila,da bi pisala na forum.. to me je zelo prizadelo ko mi je rekel, da bi lahko bila skupaj samo da bi potem spala pri njem in bi me imel kdaj bi si zaželel. ampak včasih se tako lepo vede kot da bi bila najbolj zaljubljena in potem mi zmeša glavo in zopet sem na začetku..
verjemite mi, da začnem misliti kot ve, in ne samo z tisto zatrapano glavo. ampak potrebujem čas..