jaz najprej nisem upala po tem ko sem bla pr njemu spodaj... ampak me je potegnil k sebi in poljubil. od takrat dalje se še bolj strastno poljubljava, naju ne moti.
ja seweda.sori c swa skupi ze 2 leti pol to ni glih za eno noc. pa mi ni usec sj nwem kok bi blo teb glih usec c bi sama sebe lizala tm dol c bi mela to moznost. pac mi ni usec nwem zakaj bi mogl bit to zdj nwem kaj sm sam izrazla swoj mnenje to pa se ne pomen d nism dost zrela
jordanka te nič ne napadam, da ne boš kej mislna.
Zanimivi mi je to, da punce in fantje lahko komot oralno zadovoljujejo eden druzga, ko pa pride do ljubčka pa zablokirajo. Mislim, da je to, da se ljubčkaš po oralnem ista pašta kot oralno zadovoljevanje partnerja.
Če me kdo zastopi.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
ko sem jaz prvič to počela, sem se tudi spraševala, če ga naj zdaj poljubim ali ne. kako bo to dojemal? in potem me je kar sam potegnil k sebi in sva se poljubljala.
to se mi zdaj samoumevno, itak je vse del naju.
^^ čist enak pr men,js tud ko me poljubi po orali mi je ful čudno,ker je tako kot ti praviš okus po meni sej se navajam,sam po 2 letih mi je še zmer mal čudno. Eh kaj pa vem
jst sm pa dans mojga prou direkt prašala glede tega in je reku čist isto k jst....da o tem prej sploh ni razmišlu dokler ga nism jst to prašala. da se mu to zdi čist kul. Da je pa drugo če bi njemu recimo pršlo in bi jst to pogoltnila al pa dubla v usta..da to bi ga pa motil če bi mi dal direkt lupčka.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!