2. biti nezvest v zakonu.
Ne vem, meni se je pa zdel primer od Roberte R. čisto v redu

Tonja napisal/-a:
Skratka poljub na lice je v dosti kulturah pozdrav. Jaz lih ne vem, kolk bi bla vesela, da bi vidla dedca, da bi tam vido eno, pa jo šel celi neki srečni cmokat, ker naša kultura tega pač ne jemlje kot pozdrav.
Googi napisal/-a:SSKJ: Varati: 1. z določenim namenom zavajati koga v zmoto.
2. biti nezvest v zakonu.
Ne vem, meni se je pa zdel primer od Roberte R. čisto v reduSaj ko varaš (ko to pomeni seksati z drugim) tudi prikrivaš in lažeš. Da bi šel moj tip z eno na pjačo, meni pa bi se zlagal bi se počutila prevarano in zagotovo bi dvomila v njegove "nedolžne" namene s to žensko.
medvedka napisal/-a:Men to ni preveč prijetno in bi me tudi motilo če bi kakšna fantova znanka ali prijateljica vsakič ko bi ga vidla veselo skočila v njegov objem pa še kakšnega lubčka na lička dala. Sama nekako nisem pripravljena deliti takšne intime z drugimi razen s fantom in imam zato na te stvari drugačen pogled. Vem, da so čist nedolžne samo občutek ob tem je še vedno neprijeten.
p!ka napisal/-a:Če maš željo spoznat kakšno tako kokoš ti z veseljem predstavim kolegice od Mojga, ki to stalno delajo oz. so delale dokler nism jz zapiz*la.![]()
Googi napisal/-a:Ne vem, meni se je pa zdel primer od Roberte R. čisto v reduSaj ko varaš (ko to pomeni seksati z drugim) tudi prikrivaš in lažeš. Da bi šel moj tip z eno na pjačo, meni pa bi se zlagal bi se počutila prevarano in zagotovo bi dvomila v njegove "nedolžne" namene s to žensko.