Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Nič. :) Narazn sta že 3 mesce, pravico ma do drugih žensk, pa pravico ma, da ti ne pove. Tko pač je, vem da si jezna, ampak čez par dni po premisleku boš dojela, da brezveze da se zdej neki kregaš z njim glede stvari, k so že mimo, ker boš spet od začetka prebolevala, vrjem. A je zdej sploh važn, od kdaj je on s to punco? Pa nikol več mu ne glej mejlov!!!!
Tut jst sm bla zlo jezna, k sm zvedla da je 14 dni po najinmu razhodu že bil v objemu svoje bivše, pa sm mu vse v faco zmetala... Ampak zdej (1 mesec kasneje) vidim, da je blo res brezveze, ker itak ni več važn. On lahko dela kar hoče, itak ni več u mojem življenju.
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Vem da ima pravico sam če je pa on mutil z njo še k je bil z mano bi mu pa napovedala par stvari. Da pa ni tok zrel da mi v faco pove kaj je bil razlog pa dost slabo za njega. Itak mi pa vrjetn ne bi po resnic povedu.
Boli samo ta molk nč druzga.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Zkaj pa mislš, da je on mutil z njo k je biu še s tabo? Tipi si znajo po ekspresnm postopku ubost 'bejbe', pa 3 mesece je za njih že doooolga doba.
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Tak občutek imam.
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

hah.. da nima časa za punce ti je rekel... meni tudi bivši dokler ga nisem z drugo vidla..in to je blo po enem tednu.. naj si že neke druge izgovore zmislijo... :x
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Jaz bi ga pustila na miru. Naj jo ima, naj se imata rada. Jaz sem svojemu bivšemu zaželela srečo z njegovo novo ljubeznijo. In res jima želim srečo, ker vem, da je krasno ob sebi imeti človeka, ki te ljubi. In vem, da bom tudi jaz ljubila. Čeprav se mi je zdelo še pred časom to nemogoče. Britney20, pa ne mu gledat mailov-brezveze, samo bolelo te bo. Imej malo ponosa. :knuddel:
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Sej to nej jo ma sam drugič mi nej ne laže v faco. Pa zmeri je bil ful uredu človk pa še zmeri vrjetn je ampak v mojih očeh nič več
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Razlagalka napisal/-a:Jaz bi ga pustila na miru. Naj jo ima, naj se imata rada. Jaz sem svojemu bivšemu zaželela srečo z njegovo novo ljubeznijo. In res jima želim srečo, ker vem, da je krasno ob sebi imeti človeka, ki te ljubi. In vem, da bom tudi jaz ljubila. Čeprav se mi je zdelo še pred časom to nemogoče. Britney20, pa ne mu gledat mailov-brezveze, samo bolelo te bo. Imej malo ponosa. :knuddel:

Sej ne gledam več. Ubistvo me boli samo to da mi je lagal nč drugega. Naj jo ima če bo z njo srečn. Laži pa ne prenesem.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

Mni po 9 letih veze ni priznal, da ima drugo. Očitno so fantje navadne reve, ki nimajo toliko poguma, da bi mi pogledal v oči in rekel, da je pa res. Ampak jaz verjemem, da je res. Saj so jih videli skupaj. Zato pa punce, z dvignjeno glavo naprej. :knuddel: :bussi:
Uporabniški avatar
babe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a babe »

Men je tud bivši rekel, ko sva najprej po sedmih letih nehala, ker si je našel drugo, da z njo ni nič imel (beri: kao nista seksala). Pol po enem mescu je pa že hotel mene nazaj. Vendar sem takrat rajš verjela njemu da kao ni blo nč, pa ga vzela nazaj. Kaka budala sem bila. Pa je že en mesec prej vanjga rila sem pol zvedla. Pol po treh letih pa spet skor podobna zgodba. "Get real" desci bab ne bojo gledal na 20 m. Skor vsi se zlažejo, če se le morjo. Vendar pa vsi ne počnejo tega, da ne bom nekrivična.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Sam ej, jst ne štekam zkaj se zlažejo. Kaj majo od tega. Jst bi velik lepš odreagirala, če bi men normalno povedu, da pač je nazaj z njo in da jo ma rad, itd. Ne pa, da sem dobila SMS od nje, da sta spet skupi in da nej ju pustim na mir. To ni način.
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

get over baby..jaz morn gledat bivšo punco z bivšim dobrim kolegom in nič ni narobe,celo zdi se mi vedno bolj prav..spoznal pa sem tud punco,katera mi ustreza vsaki dan bolj..in včasih sem jokal,zdaj pa vriskam vedno bolj naglas..tak pač je,idi dalje pa pusti druge na miru
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

To, stevens! :zustimm:

Nekoč bomo vsi srečni ...
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

Mislim, da se hudi časi, kar se prebolevanja tiče zame končujejo. Bivši se mi je zelo zameril, občutek, da tisti fant, katerega sem brezmejno ljubila, ne obstaja več, je vedno močnejši. Kakor da ga ne poznam več, spremenila se je njegova mimika, sploh drugačen je. In tak mi ni več všeč. Tako, da sem res mimo. In NIKOLI ne bi bila več z njim. Preveč je bilo slabih in hudih stvari. Končno mimo. Res, zdaj sem srečna. :) Tak, da punce, čas res zaceli še tako globoke rane.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

mislim da se ni tolko bivši spremenil,kot si se ti. ker dejstvo je,da je ta izkušnja spremenila,in tako ti gledaš na stvari drugače! :D

ja pa lepo pozitivno naprej. :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Zaklenjeno