Jezna, da ne vem kaj naj

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Ženske smo vedno preveč malenkostne in natančne, zato si vedno domišljamo milijon težav tam, kjer jih ni. Verjamem, da na tvojem mestu nobeni ne bi bilo čisto vseeno, ampak vsake težave se je potrebno lotiti z razumevanjem in dati partnerju priložnost, da razloži še svojo različico zgodbe. Moj fant sicer nima bivše, ampak če bi midva kdaj končala, bi verjetno tudi tista nova našla kakšno mojo stvar v njegovi omari, ker sem 100%, da se ne bi spravil pospravljat omare z namenom, da bi poiskal kaj mojega.

Pač tako je, bivši in bivše vedno pustijo za seboj sledi, take ali drugačne. Če je prihranil tudi kakšna darila in spominke od bivše, potem verjamem, da ni šel brskat po omari, če bi "slučajno" kje našel še kakšno njeno stvar. Se mi zdi, da moškim te stvari niso tako pomembne.

Sicer pa imamo zdaj na forumu odprto podobno temo - tisto s telefonskim izpiskom. V obeh primerih opažam, da med partnerji ni tistega zaupanja, ki je potrebno, da zveza funkcionira tako kot mora. Če partnerju zaupaš, potem ne greš klicat neznanih številk s telefonskega izpiska in ne znoriš, ko najdeš v omari neke stvari od bivše, saj je normalno, da so v njegovem življenju bili in so še vedno tudi drugi ljudje. Čeprav sta dva par, sta še vedno dve individualni osebi, vsaka s svojimi prijatelji/kolegi/znanci.

Mislim, da te hlačke pri vaju niso eden in edini problem, saj ne bi prišlo do takih burnih reakcij, če ne bi ti vsaj malo dvomila vanj (v nasprotnem primeru bi verjetno reagirala popolnoma drugače).
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bejbika23 »

Al drugih znakov (zaenkrat) ne opazim.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

Pol pa ne deli iz muhe slona.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Res ne komplicirej. Pač so od bivše, sej ti je povedal. A mu res tak mal zaupaš?
Če ti ni nikol dal razloga, da mu neb, pol ni razloga za paniko.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

ok,malo je res malomarno od njega,da si omare ne pospravlja. malo je smešno. pa ne delaj panike,če je reko,da so od bivše in ga ne sumiš, pusti zadevo na miru. rajši se temu smej,kot pa da se jeziš. tako samo še poslabšaš odnos! :D hlačke v koš pa adijo zadeva!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bejbika23 »

Bom vzela pinceto in jh zabrisala v kanto. :)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

A jih še nisi? :)
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Pomoje je tud najbolš, da ne kompliciraš, če vse ostalo med vama štima.
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

Veste kaj mi je najbol smešno,... Filmska prigoda je to, da so ženske puščale spodnje perilo pri fantih...

In sedaj si to domišlate, kot, : "uf varal me je!"

Jaz si ne predstavljam, da bi pri svojem tipu prvič ko sem bila pri njemu puščala spodnje perio, in ne puščam ga sedaj, ko sva že dalj časa skupaj...
Nesem ga domov da ga operem, pri njemu ne perem svojih cunj...

Zato, prosim ti dečva.... ne delaj panike... zihr so od bivše... Pomoje je tud sam mislil, da je bivša vse pobrala... in ga sploh ni zanimalo, če je še kaj v omari, pač je biv zihr da je odnesla vse kar je imela pri njemu, pa se je očitno zmotil... :?
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

Verjetno so od bivše... tko da vidva se samo še pogovorita pa bo.

Sicer pa kaj dela umazano perilo v omari???
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objava Napisal/-a kravzlbavc »

čivava napisal/-a:Veste kaj mi je najbol smešno,... Filmska prigoda je to, da so ženske puščale spodnje perilo pri fantih...

In sedaj si to domišlate, kot, : "uf varal me je!"

Jaz si ne predstavljam, da bi pri svojem tipu prvič ko sem bila pri njemu puščala spodnje perio, in ne puščam ga sedaj, ko sva že dalj časa skupaj...
Nesem ga domov da ga operem, pri njemu ne perem svojih cunj...

Zato, prosim ti dečva.... ne delaj panike... zihr so od bivše... Pomoje je tud sam mislil, da je bivša vse pobrala... in ga sploh ni zanimalo, če je še kaj v omari, pač je biv zihr da je odnesla vse kar je imela pri njemu, pa se je očitno zmotil... :?

točno to sm misla napisat...
lej če bi te varav..kera ženska bi dala gate pol v omaro??halo??? pa da jih nebi pogrešla prej da gre domu??? :D :eek: on pa tud pomoje nebi kr tk pustiv pri miru,če bi mu ona rekla da ne najde gat,pa da tak ni panike,bo pa brez šla domu..vrjetn bi on vse preiskav...

ka pa vmes med bivšo pa tabo pa ni mev kerih žensk..tud za one night stand mogoče??kaka kolegica pr njem prespala??

sicer si nemorm zamislit,kera ženska je lah tak nagravžna da da umazane gate v omaro, pomoje jih je pač on natleh našo(če so ble od bivše npr.) pa jih je pač vrgo v omaro-dedi se itak ne spoznajo kdaj so gate za oprat :D

pomoje nimaš kaj skrbet no..če te je prevarav,pa ne veš,itak ne boli, če pa te nima res rad pa te vara se bo pa itak slej ko prej pokazalo...

ampak mislim da ni panike..ne se tolk sekirat zarad takih malenkosti :wink:

aja pa če se z bivšo nemarata-bi ti vrjetn zanalašč rekla da niso njene tud če bi ble,sam da bi te jezla...tak da je rajš ne sprašuj
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

No nekaj glede umazanih gat: katera ženska je lahko tako nagravžna, da da umazane gate u omara nazaj+beli tok na njih! Ogabno! Lohk bi jih sej prat dala al pa u koš za u umazan peril al pa je doma niso navadl osnove čistoče! :!: Obupno!
Drugače pa mislim, da nben moški ni tolk zabit, da bi dal gate od ženske s katero je prevaral svojo, u svojo omaro. Dobr razn če moški res ne znajo razmišljat :lol: Hec.
Mislim, da so res od bivše. Drugače pa če ga vprašaš, kakšne se ti zdi? Če pač čisto normalno in kot da ni nič pove, da če niso tvoje, da so pa od bivše pa res mislim, da tipček ne laže.
Uglaunem, če bi bla js na istem položaju, da bi vidla te gate---OMG. Groza. Verjemi, da ne bi bila nič manj huda :wink:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Ne pretiravaj in se malo umiri, ker vse pa ni lih tko črno... Njegova (nemarna umazana pujsasta smrdljiva) bivša je pozabla gate in to je to. In tvoj fant ni vedu, da so tm...

Lepo se pogovori z njim, brez kreganja in raznoraznih žaljivk... Boš vidla, da pomaga... In mu razloži, kaj si mislila, zakaj je tako...
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

jz tud mislm da če se drugač dobr razumta pa ni problemou je škoda veze zrd enih gat
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

morda si jih je pa on shranil :D... saj veš, eni shranijo pliškote od bivših, eni pisma, eni nakit... on pa si je morda shranil te gate...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Odgovori