Prebava
Prebava
LP!
Težave imam že peti dan in začelo me je že skrbeti.Najprej sem imela 2 dni drisko, sedaj pa sem zaprta.Blato sem sicer danes odvajala ampak zelo malo in s tem da sem se dobesedno prisilila. Najhuje je zjutraj ko se zbudim in imam krče v trebuhu ter občutek slabosti v želodcu. Neprestano imam občutek napihnjenosti in že 5 dni se mi po črevesju neprestano nekaj pretaka in kruli kot da bi bila lačna.
Ali je katera že imela podobne težave in kako jih je rešila??
Najlepša hvala za vsakršen odgovor.
LP!
Težave imam že peti dan in začelo me je že skrbeti.Najprej sem imela 2 dni drisko, sedaj pa sem zaprta.Blato sem sicer danes odvajala ampak zelo malo in s tem da sem se dobesedno prisilila. Najhuje je zjutraj ko se zbudim in imam krče v trebuhu ter občutek slabosti v želodcu. Neprestano imam občutek napihnjenosti in že 5 dni se mi po črevesju neprestano nekaj pretaka in kruli kot da bi bila lačna.
Ali je katera že imela podobne težave in kako jih je rešila??
Najlepša hvala za vsakršen odgovor.
LP!
Sem imela nekje spomladi probleme z želodcem...bilo je kar hudo, tko da sem mogla obiskat zdravnika..no sicer se je na koncu izkazalo, da je kriva v veliki meri bila tud prebava
Vem, da mi je zdravnica takrat napisala tablete Ruporut (sicer te so bolj za želočne težave)..za prebavo pa je odlično "zdravilo" jogurt Activia..sem bila na začetku mal skeptična..pa mi je blo mal tko čudno, ko mi je naročila naj si kupim Activio..sam je res pomagalo...
Ti priporočam, da si jo kupiš in boš videla, da bo pomagalo...če pa so težave resne, pol bi pa dobro bilo obiskat tudi zdravnika..sam verjamem, da boš rešila to tud z Activio

Vem, da mi je zdravnica takrat napisala tablete Ruporut (sicer te so bolj za želočne težave)..za prebavo pa je odlično "zdravilo" jogurt Activia..sem bila na začetku mal skeptična..pa mi je blo mal tko čudno, ko mi je naročila naj si kupim Activio..sam je res pomagalo...
Ti priporočam, da si jo kupiš in boš videla, da bo pomagalo...če pa so težave resne, pol bi pa dobro bilo obiskat tudi zdravnika..sam verjamem, da boš rešila to tud z Activio

po driski zaprtje za kak dan, dva sploh ni tako čudno. drisko lahko takoalitako hitro pobašeš, pa naj bo zaradi zastrupitve s hrano ali pa viroze. sicer pa za prvo silo za odvajat lahko vzameš verolaks.
a si po tisti driski spet normalno začela jest?
sicer pa če ne bo minilo lepo pokliči svojo zdravnico. bo gotov bolje vedla kot da mi tu ugibamo.
a si po tisti driski spet normalno začela jest?
sicer pa če ne bo minilo lepo pokliči svojo zdravnico. bo gotov bolje vedla kot da mi tu ugibamo.
...just breathe...
MilkyWay napisal/-a:Kaj pa ješ zadnje čase?
Da ni to opozorilo, da se bliža menstruacija?
Jz mam tud ponavadi kkšen dan al pa dva drisko preden dobim M.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Bolečine ob menstruaciji ali pa ob prebavnih motenj se razlikujejo.
Malo pomisli, kaj si jedla, po čem so se pojavile te motnje. Lani sem jaz npr. imela 5 dni vročino, bolečine v želodcu in to pretakanje zaradi nekega sladoleda, ki po mojem ni bil najbolj svež (sumim, da je bilo to). Kakšen mesec nazaj me je pa bolel želodec 3 dni, ker sem na tešče in po zelo intenzivnem treningu jedla solato.
Malo pomisli, kaj si jedla, po čem so se pojavile te motnje. Lani sem jaz npr. imela 5 dni vročino, bolečine v želodcu in to pretakanje zaradi nekega sladoleda, ki po mojem ni bil najbolj svež (sumim, da je bilo to). Kakšen mesec nazaj me je pa bolel želodec 3 dni, ker sem na tešče in po zelo intenzivnem treningu jedla solato.
-
- Cosmopolitanka
js sm bla zj tri dni zaprta pa mi je mami dala Bekunis al neki tazga se rece, in je blo prec bols, sm se cist spraznla, poj je blo en dan normaln, zj pa dons spet nism mogla it
pa dons nism se nc vzela, ampak bom probala activio, mi je mami svetvala, pa vidm da vas vec to prakticira, upam da bo pomagal...je pa tut res da mam zj menstro, sam takih tezav pa nikol nism mela med menstro

pa dons nism se nc vzela, ampak bom probala activio, mi je mami svetvala, pa vidm da vas vec to prakticira, upam da bo pomagal...je pa tut res da mam zj menstro, sam takih tezav pa nikol nism mela med menstro

Zivljenje je piskotek!
-
- Cosmopolitanka
^^Loh pa pridš k men k mam en sirup, ki tud pomaga. Zdaj se ne spomnem imena, ampak je namenjem prov zaprtju.
Activia baje pomaga, samo jo je treba jest kšn teden, da deluje. Drgač pa še laneno seme in na splošno vlaknine, ki zelo ugodno vplivajo na prebavo.
Pa še en bolj nor recept; čik, kava in lubenica na tešče.
Activia baje pomaga, samo jo je treba jest kšn teden, da deluje. Drgač pa še laneno seme in na splošno vlaknine, ki zelo ugodno vplivajo na prebavo.
Pa še en bolj nor recept; čik, kava in lubenica na tešče.

-
- Komunikatorka
- rdeče vrtnice
- Kofetarica