ko človek najeda samemu sebi

Pomoč iz čustvenih stisk.
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

sanaya napisal/-a:men gre dans vse na živce
še packa na steni, ki se je sploh ne vid

Enako! Tolj je čuden dan, da je čist mim. :( Tko se počutm samo, vs emi gre na živce ... Sam spat bi šla, pa se zbudila julija, ko bi blo že vse za mano ... :roll:
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

gemini napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:Za razliko od vseh zensk tuki, jst ne tezim drugim, kadar sm tak. Kadar sm zelo jezen nase sm ponavadi povsem tiho, v meni pa inspekcija.

zato si ti moški jst pa ženska :wink: (kao)

Hm on govori o jezi na samega sebe, ne o živčnosti...
Jaz tut nisem tečna, če kaj zabluzim, ampak žalostna in razočarana zarad sebe in prav prijazna posledično do okolice. :D
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

jep, jeza je neki druzga kot živčnost...

čeprov jst niti nisem tečna do drugih, če sem ali jezna ali živčna.
edin, če mi faks mori in morem jasno doma se učit, pol sem do njih mal bolj zoprna, sam jim tut povem, da pač zdej rabm delat in bi mir in da sem zato taka in da bo hmal konc :D
...just breathe...
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

jz sm tečna k mam menstro! takrat mi gre prou use na živce, spotaknem se ob usako stvar tud ob tist ob kar se drgač nebi.
i hate that! :evil:
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

^^sory my mistake :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Re: ko človek najeda samemu sebi

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

galathea napisal/-a:Včeraj sva bila z lubijem na kavi v enem lokalu in je bila kelnarca takoooo prijaaaznaa do njega...

Kelnarce so z vsemi prijazne, naj si ne misl, da je kej posebnega zato. :roll: :rofl:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

do mojga je fejst prijazna frizerka v interšparu........kr dlake mi grejo pokonc k jo vidm :evil:
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a galathea »

hja, tko je...sej nismo same krive, da mamo fejst tipe...
btw..nardila izpit.lp
Zivljenje je lepo...
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje
Kraj: Primorska :)

Neprebrana objava Napisal/-a skatebaby »

js kadr sm sitna:
-pokličem tipa
-se zjokam
-grem tečt/rolat
Uporabniški avatar
Pika-20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pika-20 »

Tudi meni se je to že dogajalo. Da me je iztirila pretirana prijaznost kelnarc. Pol čez čas sem ugotovila, da so mnoge pač take. Prijazne, pa naj bo tam moj fant ali pa kak drug. Ne vem no, morda pa zarad napitnine :lol:
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

oh, poznam take dneve, ja. ko mene prime, da sem tečna, se ponavadi, če je le možno, čimbolj izoliram od vseh, se lepo zaprem v sobo in sem sama s sabo. ker ponavadi sem tečna ravno zaradi tega, ker rabim bit malo sama. no, ali pa zaradi pmsa :) drugače pa je takšnih dnevov občutno manj odkar ne jemljem več tabletk. takrat je bila moja prijaznost prej izjema kot pravilo :eek:
to infinity and beyond!
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lubii* »

Joooj kok sm bla učerej tečna :D ...lubi mi napiše, da so za dva dni prestavl odhod iz zrć...frendica, ki me je ceu vikend na morju ignorirala, mi napise, ce je kei narobe.... :evil:

ne maram občutka, da me ne pogreša in ne maram, da se človek dela, da ni nič narobe in da se ni nič zgodilo :( ...

uf...sm sla kr spat od same tečnobe... :wink:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Jz sm zadnje čase res obupa in za to sumim KT. Učeri sm mislna, da bom sama sebe pojedla. Sama sebe sm žiucirala, ker sm razmišljala o stvareh, ki ne bi smela. In si u glavo dajala tko črne scenarije, ki se ne bodo nikoli zgodili, da sm že bla čist na koncu. Danes je malo boljše ampak še vedno nisem "normalna".
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

Jaz sem pa sama nase jezna, in si grem na živce, ker sem tečka glede čikov, katerih jih pokadi moj dragi.. Čist me vržejo s tira... sicer ne kadi redno, ampak zadne čase jih pokadi zmeraj, ko sva na kakšnem žuru, veselici...

Zadnjičč me je pa spravil v slabo voljo ko je vinjen ves vesel razlagal neke dogodke iz preteklosti... punce pa to... in sem ga zadnjič sprrašala če bi mi lahko to kaj razložil ali bo ostalo pri tem, da bom jaz v sebi nosila vedno neko ljubosumnost... No, naj povem da nisem lubosumna na ženske s katerimi je bil, in s katerimi se pogovarja... Vendar tista zgodba mi res ni šla z glave...

Ja kelnarce so pa tko al tko povsod prijazne... saj morajo biti... to jim itak zateži šef, ker hoče vedmo met veliko strank...
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

Ma ja, js sm ista. Pač kdaj me res prime, ka cel dan najedam sama sebi in vem da drugim po večini tud. Najraje se stisnem takrat h svojmu če ga pa ni...pol sm pa še naprej tečna dokler ne grem spat :D
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Odgovori