Meni je pa to res seksi Sicer nisem še nikoli opazila, da bi bil drugačen okus, ko me je on poljubil po oralnem... mi je pa ful všeč, če imam jaz še malo sperme v ustih in ga poljubim zaenkrat se ni še nič pritoževal
Tamala_mrha napisal/-a:Verjetno je fuj tistim, ki so še malo premladi za kaj takega oz. niso dorasli temu in tistim, ki nimajo resne zveze, ampak sem pa tja koga za eno noč.
Mene ne moti niti njega ne. Sicer pa sploh nism razmišljala o tem dokler nisem vidla te teme. Prej mi je blo čist ql oz. normalo, da se ljubčkava tud pol.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
Tamala_mrha napisal/-a:Verjetno je fuj tistim, ki so še malo premladi za kaj takega oz. niso dorasli temu in tistim, ki nimajo resne zveze, ampak sem pa tja koga za eno noč.
se strinjam. kaj takega počet s punco/tipom za eno noč niti varno ni. zato pa sem to počel samo z enim, ki mu zaupam pa še namig za punce in tipe ki še ne vedo: fantje, pijte ananasov sok. sicer to bolj velja za tiste, ki puncam končajo v usta, ampak tudi tistim, ki se poljubljajo, ne bo škodilo