o hitri , nepričakovani zaljubljenosti
o hitri , nepričakovani zaljubljenosti
spoznala sem fanta kateri mi je totalno prevzel! imam 25 let in 2 resne (daljše) zveze za sabo! ampak še nikoli se nisem tako zacopala v nekoga kot zdaj! še nikoli nisem tako resno razmišljala tako resno z nekom! pripravljena sem se odrečt vsemu za njega! Kljub vsej zaljubljenosti sem zelo realna...sama po sebi sem vedno razmišljala z razumom in šele kasneje s čustvi! tako noro se štekam z njim! kot da sem res spoznala svojo sorodno dušo!...zanima me kaj mislite o tem !? Verjamete v to ko nekdo ustvari družino po pol letu poznanja drug drugega! ko enostavno ne dvomiš v nekoga! niti 1% ! imate izkušnje? poznate nekoga ki se mu je na tak način izpeljau lajf!?... zanima me vaše mnenje! ker js enostauno res ne morem verjet kaj se mi dogaja!!! da s z nekom tako noro štem v vseh pogledih!!
počasi se daleč pride
nevem, sej se štekaš in vse, ampak hitet v družino, v skupne otroke, skupna imetja po tako kratkem času ko to osebo poznaš, se meni ne zdi prav nič realno, ampak pretirano prenagljeno.
stara si 25 let, kar pomeni, da ti niti biloška ura ne bije niti katera druga, tako da imaš še dosti časa.
Nevem, jst ti priporočam, da resnično ne hitiš in njega najprej malce bolje spoznaš.družina je vseeno velika odgovornost in če si jo ustvariš z napačnim, bi znalo biti precej hudo.

nevem, sej se štekaš in vse, ampak hitet v družino, v skupne otroke, skupna imetja po tako kratkem času ko to osebo poznaš, se meni ne zdi prav nič realno, ampak pretirano prenagljeno.
stara si 25 let, kar pomeni, da ti niti biloška ura ne bije niti katera druga, tako da imaš še dosti časa.
Nevem, jst ti priporočam, da resnično ne hitiš in njega najprej malce bolje spoznaš.družina je vseeno velika odgovornost in če si jo ustvariš z napačnim, bi znalo biti precej hudo.

- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Lepo je tole slišat in želim vama tako lepo zvezo (ter kasneje zakon) kot je sedaj začetek - na stopnji zaljubljenosti. Vendar pa se vama nikamor ne mudi, za vse je še dovolj časa, saj si še mlada.
Tudi moja sestra je stara toliko kot ti, s fantom je skupaj 3 leta (pred njim je imela samo eno resno zvezo) in je res dokončno prepričana, da je našla pravega, ker se s tem fantom razumeta od prvega dne in se res ujameta, kar je opaziti že na prvi pogled. Vseeno pa sta oba enotnega mnenja, da še počakata leto ali dve in se šele takrat ustalita, se poročita in morda odločita že tudi za otroka. Mislim, da kljub začetni navdušenosti ne smeš prehitevati dogodkov in takoj skočiti v zakon ter si ustvariti družino, ker ob (morebitnem) slabem izidu zveze oz. zakona na koncu še najbolj trpijo otroci. Zato si le vzemita čas in uživajta. 

Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 18. Avg. 2008 8:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Lepo da je nekdo tako zaljubljen, in vem da je tezko v tem stanju razmisljat, ampaakk.. razmisljaj z razumom. Razum najboljse ve kako in kaj, custva pa.. saj ves kako je ko si zaljubljen
Vse se ti zdi lepo pa prav
Pa srečno!

Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
Mislim, da ti bodo use tuki gori svetovale, da ne hiti prehitro. Res bo najboljše, če gresta po korakih, da bom 230 % da je on tisti.
Dosti sreče in poročaj kako se odvija.
Dosti sreče in poročaj kako se odvija.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- trepalnica
- Debatorica
vse lepo in prav... na zacetku je ponavadi tako, da teceta med in mleko... jaz bi na tvojem mestu se malo pocakala, da se se bolj spoznata, da se se bolj "stekata", ce bo slo tako naprej... sem imela izkusnjo, da je bilo vse super vec kot pol leta, potem je pa vse slo navzdol... je pa res, da nekatere ljudi spoznas (prepoznas) takoj, pri drugih rabis nekaj let, nekaterih pa nikoli tako, kot bi si zelel...
-
- Cosmopsiho
delusional napisal/-a:ne poslušaj teh kometarjev od 20 letnic ki nimajo pojma.
mene zanima kak komentar od kake starejše punce.
Ravno kakšna starejša (razen kakšnih izjem, ki niso razsodne in hočejo pohiteti pri takih stvareh) bo prav tako rekla, da naj ne hiti in pusti času čas.
Zakaj pa tebe tako zanima komentar kakšne starejše, če pa felice sprašuje po našem mnenju? Se ti dogaja isto kot njej ali mlajše pač nismo "pristojne" za podajanje svojega mnenja o njenem primeru? Meni pa se zdi vredu, da tudi mlajše od nje oz. od 20 let, kot si sama navedla, razmišljajo zrelo, ker so ponavadi ravno mlajše punce tiste, ki so bolj lahkomiselne in bi rade hitele.