Jezna, da ne vem kaj naj

Pomoč iz čustvenih stisk.
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Poglej, res bi bilo škoda, da zaradi teh gat pokvariš vse, če praviš, da se drugače lepo razumeta.
Te gate zabriši stran in pozabi na vse to in če ti pravi, da so od bivše mu verjemi :wink:
Vem kok sem jaz zganjala ljubosumje včasih, sedaj pa vidim, da je bilo takšna bedarija in sem marsikateri lepi trenutek pokvarila :roll:
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bejbika23 »

Pa si pol opravila s tem ljubosumjem? Te je še razjedalo?
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

No lahko ti povem svojo zgodbo.

Mislim, da je bilo kaki teden nazaj,ko sem jaz premetavala svojo omaro v kateri sem imela cunje katere sigurno nisem dala gori že kar nekaj let (škoda jih je bilo vreči stran in kot vsaka tipična ženska sem si tudi jaz govorila MOGOČE jih pa kdaj še uporabim). No in ker sem počasi morala narediti v omari prostor za mojega zdejšnega. Sem se lotila pospraviti omaro s starimi cunjami in le te zmetati v koš za smeti.

Ven sem lepo privlekla par nogavičk, kratke hlače, boksrce, neke polo majice in pižmo vse te zadevščine pa so pripadale mojemu bivšemu.
S katerim nimam stika že sigurno dve leti in mi niti na kraj pameti ni padlo da imam kar koli njegovega še v omari.
Res da moj zdejšni ni bil prisoten ampak lahko ti samo povem, da je lahko zgodba popolnoma nedolžna in da je res lahko opcija, da je to od bivše.

Sicer pa sama svojega fanta poznaš tako da boš najbolje sama vedela kaj je vzadje te zgodbe.
Zadnjič spremenil *_nincy_*, dne 02. Jul. 2010 12:26, skupaj popravljeno 1 krat.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Ja sedaj sem popolnoma ozdravljena :D Jaz sem prepričana, da to mine z leti, pač ko si starejši, bolj pameten in vidiš, da je bilo vse to sranje brzvezno in kako lepo bi se lahko imela brez vseh teh neumnih otročjih izgredov :?
Sedaj mi je žal, ampak na srečo je moj potrpel in me ni odpikal, samo pazi, da tvojmu nebo prekipelo (še posebej če to počneš velikokrat), ker nekateri fantje niso tako razumevajoči :wink:
Aja pa tudi to, jaz sem se začela trudit, da nebi bila tako ljubosumna in sem se zadržala, da nebi bleknila kaj glupega in potem sem videla, da je bilo tako veliko bolje...
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka

Al froa je k se mi zdi d sm jih že neki časa nazaj vidla, čist tko zadej, pa sm mislna sej so njegove pa jih nism ven vlekla.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

metuljčica* napisal/-a:Mogoče so res od bivše, se mi zdi pa čudno, da si v enem letu generalno ne pospravi omare (in po tolikšnem času ne ve, kaj vse ima notri). :D

Moj si v 10 letih ne naredi generalne, tako da je to čist možno. Oz on ima takšno v omari, da bi še sebe lahko zgubil v njej.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Povej mu ( brez dretja ), da so te te gate zmedle in da ne veš kaj si mislit. Upraši ga kdaj je res temeljito pospravi svojo omaro. Če te ne bo pogovor pomiriu jih res nesi biuši nazaj in jo praši, če so res njene. :)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka

Ne bom nesla k njej kr se ne marave in ji ne dam tega veselja.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Pol pa ti ostane sam še pogovor z nim.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Kaj pa če ti bo povedala, da niso njene? :twisted: :twisted:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja pol pa ne vem kaj naj...
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

Jao, pa dj ga ne serte s tem, da naj gre kr do bivše pa jo vpraša, omfg :rofl: Ne morš bit tok obseden, obupan...

Mislm tle na forumu ti bomo težko dal odgovor, ker ga ma le tvoj fant in noben tle gor ne more vedt, al so gate njene al ne. Jaz bi se raj mal zamisnla kolk mu zaupaš... ampak res, kolk je mal žensk na tem forumu, k dejansko verjamejo svojmu tipu... zmer več tega preverjanja, šnofanja, lubosumja... jao jao

Pogovor pa nč druzga!
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka

Sej sem ga vprašala, pa mi je reku, da če niso moje, so pa še od une ostale tm.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Preveri DNK :D
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka

Prosim ne se norca delat, probajte razumet, da mi ni vseeno.
Odgovori