kiny napisal/-a:nesramna.
A-a.
Sweet Princess napisal/-a:Nesramen
A-ha.

Googi napisal/-a:Meni se zdi pa reakcija od tipa ful sumljiva. Po 5ih letih zveze te bo tip kar ignorirat začel, ker si mu spisek prebrala?
Pika-20 napisal/-a:Miteq ti pa praviš, da obstajajo pogovori, ko partnerju ne zaupaš! Seveda obstajajo pogovori, pa še zelo pomembni so v zvezi in v vsakodnevnem življenju, vendar, ali ti misliš, da bo on, če mu bom povedla da nekaj sumim, kr reko ja pa res.... itak da bi zanikal, pa če bi kaj bilo ali pa ne!!!!!
Nikoli se še ni kak moški z nezvestobo hvalil. HALLLLO!
Pika-20 napisal/-a:HM... Je pa treba še to dodat: tudi on je meni že preverjal telefon in to naskrivaj, ko sem ga pozabla v njegovem nahrbtniku.
Sicer mi je to potem par dni kasneje povedal, ampak princip je pa precej podoben a ne?
in seveda se gremo spet to igro: kar on lahko, jaz ne smem?
Pika-20 napisal/-a:HM... Je pa treba še to dodat: tudi on je meni že preverjal telefon in to naskrivaj, ko sem ga pozabla v njegovem nahrbtniku.
Sicer mi je to potem par dni kasneje povedal, ampak princip je pa precej podoben a ne?
in seveda se gremo spet to igro: kar on lahko, jaz ne smem?
miteq napisal/-a:Seveda, večina žensk bo avtorico tolažila, češ, naj se tip zamisli, zakaj je do tega sploh prišlo. Haha, ta je izvenzemeljska.
"Tip je kriv, ker je do tega prišlo! Tip, vam rečem! Če se ne bi on tako sumljivo obnašal, jaz ne bi vzela tistega izpiska! On je kriv, ne jaz, ki mu nisem zaupala in sem vzela izpisek! On je kriv!"
V fantovo dobro upam, da si bo našel katero, ki ne bo tako mimosunjena, kot si ti.
Pa darilo ti gre kupit... ti pa mu brskaš po stvareh in vohuniš za njim. Ja, žal si ljubosumna ženska, delaš scene in ga preverjaš. Drugače do tega ne bi prišlo. Ženska sumničavost gor ali dol, za takšne stvari obstaja pogovor in ne brskanje po njegovih predalih in iskanje dokazov za tvoje nezaupanje.
micamaca napisal/-a:so vsi moški pošteni, iskreni, pametni, prjazni, odkriti itd. ipd., ženske so pa vse posesivne, zakompleksane, zatežene čarovnce