Olimpijske igre Peking 2008
Sijajna zmaga Bolta na 100m, z novim svetovnim rekordom, 9.69. Zmage se je veselil že 10m pred ciljem
. Powell zgleda res nima psihe za velika tekmovanja, saj zmeraj odpove na SP ali na OI, danes je bil peti, tako kot pred štirimi leti v Atenah na OI.
Gay je izpadel že v polfinalu.Tale dosežek Bolta je zame večji kot Phelpsovi rekordi.

Gay je izpadel že v polfinalu.Tale dosežek Bolta je zame večji kot Phelpsovi rekordi.
Uuu...ja, sama sm tud sam na veliko gledala kak z lahkoto je Bolt zmagal. Po moje bi mel čas okrog 9,50 če ne bi zadnjih 15m že zaviral in se "pogovarju z občinstvom" kot se je izrazu un komentator.
No, bo pa zgleda še kar nekaj svetovnih rekordov postavu...

If love is the answer, could you please rephrase the question? (Lilly Tomlin)
-
- Cosmopolitanka
Zakaj bi bil pa s poživili napolnjen?? A misliš, da brez poživil nobenemu športniku ne bo uspelo doseči to, kar je Spitzu kar nekaj let nazaj??
Še vseeno pa mislim, da šport, takšnega kot poznamo danes, je preveč profesionaliziran. Skoraj da ni športnika, ki ne bi bil po koncu svoje profesionalne športne kariere invalid.. :S nažalost.
Še vseeno pa mislim, da šport, takšnega kot poznamo danes, je preveč profesionaliziran. Skoraj da ni športnika, ki ne bi bil po koncu svoje profesionalne športne kariere invalid.. :S nažalost.
-
- Cosmopolitanka
Večinoma so vsi top športniki na dopingu. Žal je dons tko. Samo, da eni več, drugi manj. Pač dopingirajo se v fazi priprav, najtežjih treningov, za tekme se pa potem spucajo. Pa doping je vedno en korak pred antidopinško komisijo in tiste, ki jih zalotijo so v bistvu mel smolo.
Zakaj le? Epo recimo onemogoča zdravljenje poškodb, ... ter poveča dovzetnost za le-te.
Žalostno, da že navadni rekreativci hodijo v Trbiž po zdravila za staro mamo. (če razumete moj sarkazem)
ni športnika, ki ne bi bil po koncu svoje profesionalne športne kariere invalid..
Zakaj le? Epo recimo onemogoča zdravljenje poškodb, ... ter poveča dovzetnost za le-te.
Žalostno, da že navadni rekreativci hodijo v Trbiž po zdravila za staro mamo. (če razumete moj sarkazem)

-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje