Toše Proeski
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
Zadnjič sva bila z mojo na morju v Poreču, sva videla Tošeja, ki je bil z neko precej starejšo žensko v istem hotelu kot midva. Očitno je še živ...sva se matrala, da bi ga fotografirala, pa nama ni uspelo. Opazil pa sem ga, ko se je nekaj oziral za mojo lubico...Sem kar ostrmel. In ko sem rekel, da jo je Toše gledal v rit, mi ni verjela, dokler ga pri večerji sama ni videla in oba sva kar malce ostrmela. 

- _ninchyka_
- Debatorica
- Kraj: *paradiž*
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
anoyel napisal/-a:e_m_i napisal/-a:men je pa tale konc hud, ki še ni izšel:
http://www.youtube.com/watch?v=pq02kHqry_Q
besedilo je pa![]()
kera smotana oseba, da je dala pesem na youtube še predno je izšel njegov zadnji album. kr na sodišče bi jo dala pa naj plača za krajo pesmi! vsaj toliko spoštovanja bi lahko imeli, da bi počakali na uraden izid pesmi in plošče![]()
Kaj je to tako narobe če je gor?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*lilica* napisal/-a:*purple* napisal/-a:najboljš, da se greš v polje mal pozdravt ker s tabo očitno neki ni uredu
Joj no, kaj z njim ni v redu, mogoče mu je bil pa samo kdo tako zelo podoben
no dej no, še enkrat mal premisli zakaj ne.
enostavno ne.sicer pa smo že ugotovil da PM nima niti enega samega kančka spoštovanja do nikogar.
Tigi..neve, preden pesem uuradno ne izide naj se nebi vrtela naokoli.
lp!še malo pa bo tukaj eno leto od smrti našega Tošeta.Na forumu posvečenem njemu se sedaj dogovarjamo kaj bi naredili na 16.10.2008,da pokažemo da je še vedno v naših mislih.Punce se trudijo po najboljših močeh in vse/vsi tukaj ki bi želeli biti zraven mi javite na email:sunshyne@email.si(tam dobite več informacij).Lepo bi bilo da bi se nas zbralo v čim večjem številu zato dajmo ljudje javite se!lp
- red*cherry
- Kofetarica
Meni so pa skoraj vse njegove pesmi tak lepe
pri The hardest thing se res sliši da on poje..
drugače pa mi je Moja njegova najlepša pesem..
škoda da se je njegovo življenje tak hitro končalo, pa sploh zdaj, ko je nameraval prodreti v tujino

škoda da se je njegovo življenje tak hitro končalo, pa sploh zdaj, ko je nameraval prodreti v tujino

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
*lilica* napisal/-a:*purple* napisal/-a:najboljš, da se greš v polje mal pozdravt ker s tabo očitno neki ni uredu
Joj no, kaj z njim ni v redu, mogoče mu je bil pa samo kdo tako zelo podoben
mogoče pa vam je dal samo kost za glodati. če bi se izjava nanašala na koga drugega, bi se vam zdela skrajno neokusna...